Bedrijven en Bedrijfsleven

EazyPAT testers voor al uw testen en metingen

zondag, 30-12-2018  

Apparaten testen is niet eenvoudig als u hier niet de goede apparatuur voor heeft. Een EazyPAT is een apparaattester die het eenvoudiger maakt om al uw apparatuur te testen. Een EazyPAT komt daarnaast ook in verschillende modellen, zodat er met verschillende apparaten gewerkt kan worden. Een EazyPAT schaft u eenvoudig en snel aan via Meetwinkel B.V., uw specialist op het gebied van EazyPAT apparaattesters. Wij leggen u graag uit wat een EazyPAT voor u kan betekenen op het gebied van testen en meten van apparatuur en hoe u deze bij ons aan kunt schaffen.

Een hoge gebruiksvriendelijkheid bij de EazyPAT

Een EazyPAT apparaattester is bedoeld voor het meten en testen van apparatuur die aangesloten zijn op een netspanning. Hierdoor kunt u in een oogopslag op een digitaal scherm aflezen wat de waarden zijn van het apparaat. Hierbij heeft dit merk drie testprocedures:

  • Het testen van Klasse I apparatuur
  • Het testen van Klasse II apparatuur
  • Het testen van IEC kabels en haspels

Doordat de EazyPAT in meerdere modellen voorkomt, is het goed om u van te voren in te lezen over de apparaten die u wilt testen en wat de verschillen zijn tussen de verschillende testers. Als voorbeeld de Nieaf Smitt EazyPAT NEN3140. Dit is een uiterst compacte, maar wel volwaardige tester met een digitaal display. Daarnaast is het ook de snelste tester in zijn klasse. Met slechts drie druktoetsen selecteert de keurmeester kinderlijk eenvoudig welke test hij wil uitvoeren, om vervolgens de resultaten van de NEN 3140 test te registreren in een rapport. Door het grote scherm worden de gemeten testwaarden uiterst overzichtelijk weergegeven, waardoor in een oogopslag de resultaten van de meting kunnen worden geregistreerd. Een groot bijkomend voordeel is dat de grenswaarden van de NEN 3140 norm in de tester zijn opgeslagen, zodat er naast de testwaarden ook een goed en fout indicatie wordt gegeven. Hierdoor is het gebruiksgemak van deze EazyPAT tester aanzienlijk vergroot ten opzichte van andere testers. Voor een volledig overzicht van alle specificaties en de verschillende apparaattesters verwijzen wij u graag door naar onze website, https://meetwinkel.nl/. Hier vindt u een grote kennisbank, waarin de meest gestelde vragen voor u beantwoord worden per apparaat en hoe u een probleemoplossing kunt uitvoeren zonder dat u hiervoor iemand moet inschakelen. Zo weet u altijd dat u de juiste keuze maakt als u bij ons in onze winkel koopt en hoe u onze apparaten eenvoudig zelf kunt onderhouden.

Eenvoudig besteld via de website

Meetwinkel B.V. is uw specialist op het gebied van test- en meetapparaten voor aardlekschakelaars en ander apparatuur. Wij hebben jarenlang ervaring in het vakgebied, waardoor wij altijd met een deskundig oog naar onze producten kijken. Wij verkopen daarom alleen producten waar wij volledig achter staan en waarvan wij weten dat deze van hoogwaardige kwaliteit zijn. Daarom hebben wij ook alleen de grootste merken, zoals Nieaf-Smitt, Gossen Metrawatt, Flir en Metrel, in ons assortiment. Wij weten namelijk dat deze merken altijd goede producten leveren. Onze producten koopt u eenvoudig en snel via onze website door deze in uw winkelmand te plaatsen en te betalen middels de veilige betaalmethoden. Zodra u de bestelling heeft geplaatst zorgen wij dat deze zo snel mogelijk bij u afgeleverd wordt. Dit doen wij altijd met de laagste prijs garantie. Wilt u meer informatie over onze producten of heeft u behoefte aan advies bij uw bestelling? Neem dan gerust contact met ons op middels de contactgegevens die vermeld staan op onze website. U kunt ook gebruik maken van ons contactformulier. Onze medewerkers komen dan zo spoedig mogelijk bij u terug om uw vragen te beantwoorden.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn


Comments are closed.