Bedrijven en Bedrijfsleven

Een Abraham pop huren? Dat is het zeker waard

donderdag, 13-7-2017  

Wordt uw man of partner dan toch eindelijk 50 jaar oud? Of hebt u een alleenstaande vriend die 50 jaar wordt? U wilt hem natuurlijk in het zonnetje zetten en dat kan op die dag niet vroeg genoeg gebeuren. Gaat u daarom een Abraham pop huren. Het is in Nederland namelijk heel gebruik om een Abraham pop te huren en te plaatsen in de voortuin van de jarige. Daardoor weet iedereen in de omgeving dat hij jarig is en zal hij hopelijk overstelpt worden door felicitaties. Ook de gasten hebben nu een duidelijk herkenningspunt. Een Abraham pop huren bij sarahabrahamexpress.nl is dan een erg goed idee. Niet alleen kunt u erg goedkoop een Abraham pop huren, u hebt ook nog eens de keuze uit een keur aan poppen in alle soorten. Denk aan een pop met een bierpul in zijn handen. Of een pop die compleet naakt is en enkel een ton draagt zoals de Griekse filosoof Diogenes van Sinope. En natuurlijk is er voor de donkere man ook een Surinaamse pop. Kortom: bij ons is er voor ieder wat wils te vinden. En ook al wilt u niet een Abraham pop huren maar juist de vrouwelijke variant, dan gaat u absoluut bij ons slagen. De Sarah-pop hebben we namelijk ook in vele vormen en afmetingen.

Verras uw man en ga een Abraham pop huren

U kunt stiekem een Abraham pop huren door online re reserveren. Uw man hoeft er niets van te weten en wij kunnen al erg vroeg in de ochtend de pop afleveren en opzetten. Laat uw man lekker uitslapen terwijl u de deur voor ons opendoet en wij de pop kunnen opzetten. Het wordt aangesloten op uw stroomnetwerk omdat er continu lucht ingepompt moet worden. Het zijn namelijk grote plastieken poppen die leeglopen als er niet continu lucht ingezogen wordt, vergelijkbaar met een luchtkussen. Maak dan een lekker ontbijtje klaar voor uw man of vriend en pak de cadeautjes uit de kast. Dan kunt u in de vroege ochtend nog even van elkaar genieten voordat de gasten arriveren. En natuurlijk zal uw partner zich kapot schrikken en hopelijk hartelijk moeten lachen om deze Abraham pop. Huren is natuurlijk veel verstandiger dan kopen. Want u hebt het immers maar eens in uw leven nodig. U bent pas echt een dief van de portemonnee als u besluit om een pop te kopen. Men noemt het trouwens Abraham en Sarah omdat ze een metafoor zijn voor wijsheid. Hopelijk kunt u hetzelfde over uw man zeggen als hij 50 jaar is geworden. Wilt u dus een Abraham pop huren?

  • Kies dan tussen de diverse poppen die u kunt huren,
  • Vul vervolgens uw adres- en contactgegevens in en laat weten op welke dag de pop moet worden bezorgd,
  • Betaal van te voren met iDEAL of achteraf met PayPal en laat al het werk vervolgens maar aan ons over.

We zijn een totaalbedrijf dus u hebt geen extra werkzaamheden

U hebt aldus geen extra werk want we bezorgen de gehuurde pop, zetten de pop neer en halen het op de van te voren afgesproken dag weer op. U kunt zich richten op andere belangrijke zaken zoals het maken van lekkere hapjes, het verzorgen van een geweldig feest en het interacteren met al uw gasten. Zet uw man eens in het zonnetje en begin de dag goed door een Abraham pop te huren. Reken er maar op dat er nog vele jaren over gepraat zal worden. Hebt u een positieve ervaring gekend met ons bedrijf? Dan hopen we dat u ons een rating wilt geven. Lees meer..

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn


Comments are closed.