Financiën en Verzekeringen

Een accountant online nodig?

dinsdag, 11-7-2017  

Accountant online - Finovion

Vorig jaar ben ik mijn eigen bedrijfje begonnen. Ik verleen diensten via het internet en dat bevalt mij heel erg goed. Een van de grote voordelen van dit werk is dat ik heel erg vrij ben om te gaan en te staan waar ik wil; ik heb namelijk alleen maar een goede internetverbinding nodig. Dit is op heel veel plaatsen in Nederland, maar ook in de rest van de wereld, beschikbaar en vandaar dat ik dus ook heel veel op reis ben. Binnenkort moet ik echter een aantal belastingtechnische zaken regelen en vandaar dat ik mij afvroeg of er ook een mogelijkheid is om gebruik te maken van een accountant online? Het zou voor mij namelijk ideaal zijn om ook dit via het internet te regelen omdat ik dus veel op pad ben en vandaar veel baat zou kunnen hebben bij een accountant online. Ik heb dit eens even aan een paar vrienden en vriendinnen van mij gevraagd, maar zij konden mij niet aan het juiste antwoord helpen. Dat vond ik heel erg jammer omdat ik nu nog steeds niets wist over de mogelijkheden omtrent een accountant online. Vandaar dat ik tijdens een van mijn reizen in India maar eens even op zoek ben gegaan op het internet. Ik werk, zoals ik reeds schreef, altijd online dus waarom zou ik mijn accountant online niet via het internet gaan opzoeken? Zo gezegd, zo gedaan, en ik kan u zeggen dat ik inmiddels mijn accountant online heb weten te vinden! Waar? Daar vertel ik u alles over in de volgende alinea.

Een accountant online via Finovion.nl

Toen ik in India via Google even ging zoeken met de termen ‘accountant online’ kreeg ik heel veel zoekresultaten te zien. Dat vond ik in eerste instantie heel erg fijn maar anderzijds maakte het het ook heel moeilijk om een goede beslissing te maken. Hoe wist ik namelijk dat ik een goede keus maakte? Wie kon mij zeggen dat ik niet iets verkeerd deed? Ik wilde graag beschikken over een goede accountant online en vandaar dat ik maar eens even ben gaan denken hoe ik een goede keuze kon gaan maken. Ik kwam op het goede idee om eens op zoek te gaan naar recensies over een accountant online zodat ik daar heel snel kon zien welke heel erg goed beviel en welke juist helemaal niet. Ik kwam op deze manier terecht op de site van Finovion.nl. Ik had in een ver verleden ooit wel eens van deze site gehoord maar ik wist niet helemaal meer precies waar het zich mee bezighield. Ik had echter wel meteen in de gaten dat wie op zoek is naar een goede accountant online, bij Finovion.nl moet zijn. Hier werken allemaal specialisten die precies weten waar ze mee bezig zijn. Dat was ook precies waar ik naar op zoek was en vandaar dat ik niet lang hoefde te twijfelen over de vraag of ik al dan niet met dit bedrijf in zee wilde gaan. Ik zoek altijd naar het beste en ik had al snel in de gaten dat ik het niet beter zou kunnen treffen dan met Finovion.nl.

Uitstekende dienstverlening voor een scherpe prijs

Inmiddels heb ik al een aantal afspraken gehad met mijn accountant online en ik kan u zeggen dat mij dit heel erg goed bevalt. Men is hier namelijk strikt en zeer goed betaalbaar en dat was precies wat ik zocht. Kortom:

  • Ik ben zeer tevreden over dit bedrijf
  • Ik raad deze firma aan iedereen van harte aan
  • Kijk vandaag nog even op de website van dit bedrijf
  • Lees meer..
Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn


Comments are closed.