Bedrijven en Bedrijfsleven

Een afvalcontainer huren levert u vele voordelen op

woensdag, 18-4-2018  

Afvalcontainer huren | Bedrijfsafval.nl

Stapelt uw bedrijfsafval zich continu op voor de deur of nabij de container die u van de gemeente hebt ontvangen? Dan kunt u zich natuurlijk afvragen waar al dat afval vandaan komt. Hebt u er alles aan gedaan om te recyclen en ligt het toch echt aan het feit dat de afvalbak simpelweg veel te klein is? wordt daarbij de bak slechts eens in de zoveel tijd opgehaald zodat we eigenlijk wel kunnen stellen dat dit te weinig gebeurt? Dan kunt u een afvalcontainer huren bij ons. kijkt u maar eens op bedrijfsafval.nl. Voor diverse soorten afval kunt u hier namelijk een speciale afvalcontainer huren die wij regelmatig legen. Klinkt u dat als muziek in de oren en kan het afvalcontainer huren niet langer op zich laten wachten? Dan is het goed om te weten dat u via onze website direct een offerte kunt aanvragen en zelfs het afvalcontainer huren kunt regelen. Bij ons weet u namelijk direct waar u aan toe bent. Wij brengen geen verborgen kosten in rekening en geven u op voorhand informatie over de prijzen, zowel qua ophalen als plaatsing. Het hangt er trouwens heel erg vanaf hoe vaak u ons nodig hebt. Ten eerste kunt u niet een afvalcontainer huren, maar velen tegelijkertijd. Dat hangt immers maar net af van de grootte van uw bedrijf en de hoeveelheid afval dat u wekelijks of maandelijks produceert. Ten tweede hangt de prijs van het afhalen ook af van de intensiteit waarop u ons nodig hebt. Zo kunnen we twee keer per week langskomen maar natuurlijk ook twee in de maand.

Is een afvalcontainer huren ook iets voor uw bedrijf?

Bij het afvalcontainer huren is het dus de vraag hoeveel afval u produceert en hoe vaak u wilt dat we komen legen. Er is nog een aspect dat daarbij een belangrijke rol speelt en dat is het type afval. Want wellicht produceert u relatief weinig afval, als het gaat om groen afval maar ook om vuilniszakken en dus om afval dat al beroven is of kan gaan bederven dan spreekt het voor zich dat u daar snel vanaf wilt. Terwijl dat bij puin, glas of plastic een totaal ander verhaal zal zijn. Hoe werkt het afvalcontainer huren nu eigenlijk?

  • Neem eerst even een kijkje op onze website zodat u zich kunt oriënteren op de verschillende soorten containers en afvalstromen waar we een oplossing voor aanbieden,
  • Laat dan een berichtje achter door het formulier in te vullen of neem persoonlijk contact op met de klantenservice door even te bellen,
  • Ook kunt u direct de afvalcontainer huren. Selecteer eerst het type container dat past bij het type afval. Vervolgens kiest u de inhoud uit net als het aantal weken of maanden van verhuur.

Nadat u dat laatste punt hebt afgerond vragen we u om uw KvK-nummer in te vullen. We leveren immers enkel aan bedrijven. U hoeft uw bedrijfsgegevens niet eens meer in te vullen want die kunnen we overnemen van de Kamer van Koophandel. Geef de ingang van verhuur aan en het afvalcontainer huren kan beginnen.

Vraag vandaag nog een container aan en profiteer van de voordelen

Geen gedoe meer met overvolle en stinkende containers. Wij halen het af op de dag zelf als dat moet. Want ook bij spoed staan we te allen tijde voor u klaar. Uiteraard verwerken we al uw afval vervolgens uitermate duurzaam want we hebben het milieu hoog in het vaandel staan. U wilt immers dat grote gedeeltes van uw afval gerecycled wordt en dat andere stoffen netjes worden opgeborgen.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn


Comments are closed.