Bedrijven en Bedrijfsleven

Een authentieke buffel schedel aan de muur

vrijdag, 3-2-2017  

buffaloschedels - buffel schedel

Het is een kwestie van smaak of je een buffel schedel aan de muur prachtig vindt of juist helemaal niets. Sommige mensen vinden het erg eng, terwijl anderen het fantastisch vinden. Behoor jij tot deze laatste groep, dan ben je op de website van Buffalo Schedels aan het juiste adres. Hier kun je voor een zeer goede prijs een buffel schedel voor aan je muur kopen.

  • Legaal en met certificaat
  • Persoonlijk afleveren mogelijk
  • Zelf ophalen

Het bestellen van een buffel schedel doe je natuurlijk bij een website die je hier de juiste mogelijkheden voor aanbiedt. Bij Buffalo Schedels ben je niet alleen aan het juiste adres voor verschillende soorten schedels, maar ook bieden ze hier een uitstekende service aan. Je kunt de buffel schedels in verschillende formaten aanschaffen. Bij alle formaten is het uiteraard mogelijk om deze zelf te komen ophalen bij het bedrijf. Je kunt hiervoor een afspraak maken of tijdens de openingstijden binnenstappen. Een goede tip hierbij is om van tevoren wel te bekijken hoe groot de schedel is die je besteld hebt. Je wilt er tenslotte niet op locatie achter komen dat je aankoop niet in je auto past. Daarnaast zijn de schedels ook best wel kwetsbaar. Zorg er dus voor dat je deze op een veilige en beschermde manier kunt meenemen. Dit geldt ook voor het verzenden van de schedels. Hier gaan ze bij Buffalo schedels uiterst voorzichtig mee om. De kleinere schedels gaan met PostNL mee, maar worden extra stevig verpakt. Schaf jij een van de grotere exemplaren aan? Dan komen de medewerkers van Buffalo Schedels de schedel hoogstpersoonlijk bij je afleveren en dat voor maar € 40,- extra! Dat noemen we nog eens service.

Een buffel schedel, gebleekt of ongebleekt

Op de website heb je dus de keuze uit uiteenlopende soorten schedels. Als je hier van houdt, dan kijk je hier zeker je ogen uit! Er wordt onderscheid gemaakt tussen gebleekte en ongebleekte schedels. Het is belangrijk om te weten dat alle schedels goed worden schoongemaakt voordat deze verkocht worden. Het grootste verschil tussen een gebleekte buffel schedel en een ongebleekte variant is dan ook de kleur van het voorwerp. De gebleekte variant is mooi wit van kleur, terwijl de ongebleekte buffel schedel zijn oorspronkelijke kleur behoudt. Het is dus een kwestie van smaak waar je voor gaat. De een vindt het wit prachtig en kiest daarvoor, terwijl een ander voor de puur natuur versie gaat. Dat is helemaal aan jou! De prijs voor een buffel schedel hangt helemaal af van wat je nu precies wilt. De kleinere schedels zijn uiteraard goedkoper dan de grotere. En ook is er een prijsverschil tussen gebleekt en ongebleekt. Tenslotte wordt er voor de gebleekte versie net iets meer gedaan en dat zie je terug in de prijs. Daar krijg je wel voor terug dat je een prachtige witte buffel schedel in je kamer kunt hangen en daar is natuurlijk ook wat voor te zeggen!

Kom jouw buffel schedel uitkiezen

Hou jij wel van de Texaanse sferen en wil je dit ook naar jouw huis en inrichting brengen? Dan mag een buffel schedel daar zeker niet aan ontbreken. Kom dan ook vandaag nog een bezoekje brengen aan de website van Buffalo Schedels en kies jouw buffel schedel uit. Je kunt dan al op zeer korte termijn gaan genieten van jouw nieuwe aankoop. Wil je gebruik maken van de optie om de schedel te laten afleveren bij jou thuis? Neem dan contact op met de webshop en dan kan alles voor je in orde gemaakt worden.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn


Comments are closed.