Bedrijven en Bedrijfsleven

Een Dopper bedrukken als relatiegeschenk

vrijdag, 21-12-2018  

Relatiegeschenken bieden een mooie mogelijkheid om jezelf onder de aandacht te brengen bij klanten en relaties. Een relatiegeschenk zegt echter ook iets over uzelf als ondernemer of bedrijf. Daarom is het goed om na te denken over het geschenk dat u geeft. Een duurzaam geschenk als een Dopper is dan ook een goede optie, waarmee u een statement maakt. U geeft aan bewust te zijn van:

  • Duurzaamheid
  • Natuur en milieu
  • Watergebruik
  • Afvalvermindering

Het is daarnaast mogelijk om een Dopper te bedrukken met uw eigen logo en zo al deze waarden aan uw bedrijf te verbinden. Een dopper bedrukken met uw logo creëert daarmee het ideale relatiegeschenk.

Waar kunt u een Dopper laten bedrukken?

Het antwoord op deze vraag is eenvoudig, namelijk bij Greengiving. De website greengiving.nl is erop ingericht om u de mogelijkheid te geven relatiegeschenken als de Dopper te bedrukken met uw logo en zo een bewust geschenk te creëren dat u aan al uw relaties cadeau kunt doen. De website geeft u hierbij de mogelijkheid te kiezen uit diverse kleuren, oplages en manieren om de Dopper te bedrukken. Het is daarmee relatief eenvoudig om geheel in stijl met uw organisatie de Dopper te bedrukken en tot volmaakt relatiegeschenk te maken. Een Dopper is een unieke waterfles, ontwikkeld in Nederland en het flesje heeft een uniek design, waarbij de dop een geïntegreerde beker is. Het is een eigentijds design dat erg populair is en veelvuldig wordt gebruikt op de werkvloer, onderweg, in de sportschool en op reis. Het stimuleert het drinken van water, wat voor iedereen een gezonde keuze is en met name kraanwater. Door gebruik te maken van een Dopper koopt u minder flesjes water. Dit zorgt ervoor er minder plastic afval wordt geproduceerd van de lege flesjes. Op zijn beurt stimuleert dit dus het verlagen van de afvalberg, het verhogen van duurzaamheid en maakt het een statement, wanneer men steeds als men uit de Dopper drinkt in aanraking komt met uw merk. Een Dopper bedrukken met uw logo is daardoor een uiterst slimme zet waarmee u langdurig reclame maakt voor uw bedrijf en steeds weer een positief gevoel achterlaat met de groene boodschap die het gebruik van de Dopper aan uw relatie overbrengt. Een Dopper bedrukken als relatiegeschenk levert u veel en langdurig exposure op en verdient zichzelf uiteindelijk daardoor terug.

De keuze voor de Dopper

Een Dopper bedrukken is dus een goede keuze, maar u wilt natuurlijk wel dat de Dopper aansluit bij uw organisatie, uw producten of uw diensten. De Dopper is verkrijgbaar in verschillende kleuren en varianten. Over het algemeen is een Dopper gemaakt van kunststof, maar zijn er ook Doppers van staal beschikbaar. De witte hals, dat deel dat de beker vormt, kan bedrukt worden met uw opdruk naar keuze  en dit kan zelfs in full-colour. U kunt ervoor kiezen om één kleur Dopper te bedrukken en te gebruiken voor een uniforme uitstraling, of voor een selectie aan verschillende kleuren waarmee de Dopper een speels effect krijgt en u uw relatie de keuze kunt bieden uit verschillende kleuren. U zult merken dat uw klanten en andere zakenrelaties met een glimlach uw geschenk aannemen. Een Dopper is een handig product waar veel mensen met grote regelmaat gebruik van zullen maken. U kunt de Dopper via Greengiving eenvoudig bestellen en laten bedrukken. Daarbij werkt Greengiving met staffels, waarbij de hoogte van de bestelling de prijs van de Dopper bepaalt. Het is daarmee interessant om ook toekomstgericht te denken en alvast meerdere Doppers te bestellen en te laten bedrukken, zodat u ook uw nieuwe klanten van een mooi relatiegeschenk kunt voorzien.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn


Comments are closed.