Woning en Tuin

Een droomhuis bouwen

dinsdag, 30-6-2015  

Een droomhuis bouwen kan nog heel wat voeten in de aarde hebben. Wellicht hebt u geen flauw idee hoe u een droomhuis bouwen moet maar hebt u hier wel de juiste middelen voor zoals geld en een plek waar een droomhuis bouwen mogelijk is. Hebt u ook al het een en ander geregeld bij de gemeente en liggen de bouwvergunningen op tafel? Dan staat niets u meer in de weg om een droomhuis te bouwen. We kunnen het ons goed voorstellen dat dit niet iets is wat u zelf doet. U hebt immers een baan en bent druk met geld verdienen. Een droomhuis bouwen kunt u dan ook niet alleen af. Wel kunt u veel input hebben in het design. Zeker als u met ons in zee gaat. Kijkt u dan ook snel op bramvanhaarst.nl want daar vindt u ten eerste al vele voorbeelden van al gebouwde droomhuizen. Afgeronde projecten vindt u terug op de site net als vele projecten waar we nu aan werken. Toch maken we ook graag tijd voor u dus we hopen dat u snel eens contact met ons opzoekt zodat het droomhuis bouwen snel kan beginnen. Leg uw eigen ideeën bij ons neer, dan hebben we enig idee war u naar toe wilt. We komen dit dan ook altijd graag bij u thuis bespreken maar u kunt ook langskomen bij ons kantoor in Enschede. De koffie staat er altijd wel voor u klaar. Wel is het verstandig om van te voren dan even een afspraak te maken maar dan staat niets u meer in de weg om een begin te maken aan het droomhuis bouwen. En wie weet kunnen we de volgende maand al wel beginnen aan het droomhuis bouwen en staat het er in no time. We werken erg snel maar tevens heel nauwkeurig. U wilt immers geen afgeraffeld werk opgeleverd krijgen. Nee, een droomhuis moet dan ook een huis zijn waar u de rest van uw leven zonder zorgen in kunt wonen. Laat het maar aan ons team over om dat te ontwerpen en te bouwen!

Wij kunnen uw droomhuis bouwen

Een droomhuis bouwen brengt nog heel wat werk met zich mee. Wat u vast en zeker graag wilt weten is uit welke lijnen u bij ons kunt kiezen. Dat zijn:

  • De concept-lijn.
  • De nieuwbouw vrijstaande woningen
  • Een villa laten bouwen
  • Of catalogusbouw

U leest het, op het gebied van een droomhuis bouwen zijn wij van alle markten thuis. Een droomhuis bouwen is voor ons dan ook een peulenschil dus hopelijk delegeert u dit allemaal aan ons uit. Dat betekent zeker niet dat u dan vervolgens gen inspraak meer hebt. Niets van dat alles! Wij willen namelijk graag uw feedback en houden u tijdens het proces altijd op de hoogte. We sturen u de schetsen op net als foto’s tijdens het droomhuis bouwen. Zo kunt u actief ingrijpen en eventuele gewenste veranderingen doorgeven die we zonder pardon implementeren. Daardoor weet u ook zeker dat u echt met iets unieks op de proppen bent weten te komen. Een droomhuis bouwen dat nog nooit eerder is ontwerpen en gebouwd. Dat maakt uw huis ongetwijfeld tot een van de meest in het oog springende gebouwen van de straat of misschien zelfs wel de wijk. Van al deze lijnen hebben we trouwens diverse brochures die u op onze website kunt aanvragen. De brochure sturen we u na het invullen van het online formulier zo spoedig mogelijk op. Uiteraard is dit geheel gratis en service van de zaak. Een droomhuis bouwen is immers al duur genoeg dus u wilt vast en zeker liever niet nog meer extra kosten hebben naast het droomhuis bouwen. Wij rekenen dan ook helemaal niets voor al deze extra services. Wilt u graag op de hoogte blijven van het laatste nieuws op het gebied van de huizenmarkt? Dan kunt u onze blogs lezen. Ze zijn erg informatief en vertellen u alles over de laatste wetgeving. Mis dit niet want dan loopt u ook niet tegen ongewenste verrassingen aan tijdens het droomhuis bouwen.

We zijn van alle markten thuis dus daag ons uit

Wij willen graag uw droomhuis bouwen, dat moge wel duidelijk zijn. Ook voor het ontwerp, dus kortom het totale adres, bent u bij ons welkom want wij hebben ervaren en gerenommeerde designers en architecten in dienst. Een droomhuis bouwen is onze dagelijkse bezigheid en we vinden dit erg mooi werk. Zeker de blije gezichten van onze klanten na de oplevering van hun droomhuis is altijd een hoogtepunt, ook voor ons. Dus hebt u genoeg gespaard en ziet u de mogelijkheid om dit voor elkaar te krijgen? Dan moet u dat echt nu gaan doen want het is nu zeer rendabel om dit te gaan doen op de huizenmarkt. Wacht u hier langer mee dan loopt u het risico dat de prijzen weer omhoog gaan en dat zou wel heel erg zonde zijn vindt u ook niet? Wij hebben al meer dan 1300 woningen gemaakt en vele kunt u op de site bekijken www.bramvanhaarst.nl. Schroom dus niet langer maar neem eens contact met ons op als u nog prangende vragen hebt. U kunt ons op diverse manieren bereiken zoals de telefoon, de e-mail of het contactformulier. Loopt u ook rustig eens bij ons binnen op het kantoor in Enschede. We hopen dan ook van harte dat we u mogen begeleiden bij het proces om er een prachtige woning van te maken.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn


Comments are closed.