Webwinkels en Webshops

Een geweldige kerst met de perfecte kerstboomverlichting

zaterdag, 28-12-2019  

Na Sinterklaas komt natuurlijk direct die mooie groene boom in de kamer. De woonkamer wordt versierd met lichtjes en de sfeer komt er goed in. Het middelpunt is natuurlijk de kerstboom, die prachtig versierd is met kerstballen, slingers en lichtjes. Of uw boom versierd wordt volgens een bepaald kleurenschema of niet; elke boom heeft kerstboomverlichting nodig. Bij Kerstverlichting Buiten kunt u de voor u perfecte kerstverlichting aanschaffen. Kerstverlichting Buiten is dé nummer 1 webshop voor kerstverlichting voor buiten en binnen in Nederland en België en ze hebben een breed assortiment op voorraad voor u klaarliggen. 

Voordelen van de verkrijgbare kerstboomverlichting

Om de juiste kerstboomverlichting uit te zoeken is het natuurlijk wel zo handig dat u weet wat de verschillen zijn tussen de verscheidene soorten verlichting in het assortiment. 

  • Als eerste hebben alle kerstverlichting water- en stootbestendig en ze maken allemaal gebruik van moderne LED-techniek in verschillende kleuren. De verlichting gaat dus lang mee door een lange levensduur en het heeft een laag energieverbruik waardoor u energie zult besparen. LED verlichting gaat gegarandeerd 2 jaar mee, maar ze kunnen zelfs na 5 jaar nog uitstekend werken. 
  • De klassieke kerstverlichting met kaarsjes is koppelbaar en zijn veelzijdig inzetbaar als kerstboomverlichting. Door het koppelaar systeem kunt u de lichtjes perfect aanpassen op de grootte van uw boom met de nodige hoeveelheid lampjes. Waar u bij na moet denken voor het aanschaffen van deze lampjes is dat ze kleiner worden in verhouding tot wanneer de kerstboom groter wordt. De kaarsjes zullen dus minder opvallen en hun effect kan verminderen. 
  • De nostalgische koppelbare bolverlichting is vooral goed te gebruiken voor kerstbomen groter dan 3 meter. De grote bolvormige lampjes zorgen dan voor een prachtig winter-nostalgische sfeer. Deze verlichting beschikt ook over een dikke snoer van rubber met een hoge kwaliteit, waardoor deze verlichting ook ideaal is voor gebruik in openbare ruimtes.  
  • Clusterverlichting is de mini versie van de klassieke kerstverlichting, maar dan zijn alle kerstlampjes geclusterd. Deze kerstboomverlichting geeft uw kerstboom een vol, subtiel en verfijnd effect. De snoer is dunner en het formaat van de lampjes is ook kleiner. De clusterverlichting is alleen niet koppelbaar en heeft dus een vaste snoeplengte. 
  • Een andere optie is netverlichting. Deze netverlichting is vooral erg praktisch, maar het wordt eigenlijk vooral gebruikt om bolvormige struiken of langwerpige hagen te versieren in plaats van kerstbomen omdat het moeilijk is om met vierkante of rechthoekige netverlichtingen de vorm van een dennenboom te behouden. 

De sfeer van de kerstboomverlichting

Net als dat de verschillende soorten verlichtingen allemaal hun eigen praktische voor- en nadelen hebben, hebben ze ook allemaal hun eigen effect op de sfeer die de kerstboom bezorgt. De klassieke kersverlichting in de vorm van kaarsjes hebben een traditioneel aanzicht en nemen je mee naar het verleden. De bolverlichting heeft een soortgelijk effect. Beide soorten verlichting zijn beschikbaar in lichtkleuren warm-wit, helder wit of in verschillende kleuren. De clusterverlichting laat de kerstboom extra vol lijken en het geeft de boom een prachtig aanzicht, maar het heeft dan wel een minder traditioneel effect.

Wilt u meer weten over de verschillende soorten kerstboomverlichting? Bezoek dan Kertverlichting Buiten en ontdek wat voor kerstverlichting de perfecte is voor u. Als u een keuze heeft gemaakt, dan kunt u gelijk de kerstboomverlichting van hoge kwaliteit aanschaffen zodat u heerlijk kan genieten van een geweldige kerst met de perfecte kerstboom! 

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn


Comments are closed.