Webwinkels en Webshops

Een gezellige sfeer creëer je met de wandhaarden van De Sfeerhaard

maandag, 1-2-2021  

De mens is een wezen dat altijd op zoek is naar comfort. We worden dan ook constant heen en weer geslingerd dus het lijden dat ontstaat door een gebrek aan comfort en het plezier dat we beleven wanneer we comfort vinden en onze behoefte (tijdelijk) hebben bevredigd. Deze strijd duurt voort zolang een mens leeft. Al heb je al je schaapjes op het droge en ontbreekt het je aan niets, dan zal je altijd nog ten prooi vallen aan de verveling. Daar komt bij dat je altijd opnieuw moet eten om een verzadigd gevoel te ervaren. De intensiteit van het gemak en het ongemak kan dus variëren. Je hebt het dan ook goed voor elkaar als het ongemak nauwelijks nog bewust wordt ervaren. Vanuit deze visie is het niet zo gek dat mensen ook vaak op zoek zijn naar een vorm van gezelligheid of behaaglijkheid. Dit is immers ook een vorm van comfort. Warmte, gezelligheid en knusheid zijn zaken die ons comfort geven. Kou, eenzaamheid en hardheid of strakheid zijn zaken die ons oncomfortabel maken. Het is dan ook niet zo gek dat we onze interieurs altijd proberen te voorzien van warmte en gezelligheid. Maar tegelijkertijd houden we ook van een strak en modern interieur. Het is dan ook zaak om deze beide, moderniteit en gezelligheid, met elkaar te combineren. Een goede manier om dat te bereken is met de wandhaarden van De Sfeerhaard. Je kunt een volledig strak ingericht interieur met weinig kleur heel goed voorzien van wandhaarden. Deze wandhaarden brengen, wanneer je ze aanzet, warmte en kleur in de woning. Als je deze wandhaarden in een witte muur zou plaatsen, dan zou je het kille effect van een volstrekt witte muur teniet doen. De vlammen zorgen immers direct voor een gevoel van knusse gezelligheid. Hoewel je de warmte van de vlammen niet voelt, ervaar je wel warmte door de warme kleuren van de vlammen. Wandhaarden zorgen dan ook heel snel voor een knus gevoel van geborgenheid en comfort. Dat betekent dat je thuis kunt genieten van een comfortabele sfeer. Hierdoor kun je het gebrek aan comfort uitbannen. Dat is uiteindelijk alleen maar goed voor je gemoedsrust. Als je een stressvolle dag op je werk hebt gehad, dan is het fijn om in ieder geval thuis te komen in een gezellige knusse omgeving. Je kunt dan veel beter ontspannen en weer een balans tussen de extremen vinden. 

Bestel de wandhaarden van je keuze via desfeerhaard.nl

Indien je op zoek bent naar wandhaarden voor in jouw woning, dan kun je deze vinden op de website van desfeerhaard.nl. Hier vind je namelijk de nodige wandhaarden van merken als: 

  • Montréal
  • Vancouver
  • Toronto

Elk merk heeft bepaalde features die voor jou aantrekkelijk kunnen zijn. Zo heeft een wandhaard van Toronto bijvoorbeeld een timer functie. Je kunt de verschillende wandhaarden online bekijken. 

Neem contact op voor meer informatie over de inzethaarden

Als je meer wilt weten over de inzethaarden, dan kun je uiteraard contact opnemen met De Sfeerhaard. Je kunt dan al je vragen stellen over een wandhaard die je op het oog heb of eventueel over een bestelling die je hebt geplaatst. 

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn


Comments are closed.