Bedrijven en Bedrijfsleven

Een goed milieuvriendelijke relatiegeschenk via een katoenen tas bedrukken

dinsdag, 24-7-2018  

“Het weggeven van promotieartikelen is een veel gebruikte strategie onder bedrijven en organisaties. Dit is natuurlijk niet zo gek, want het is zeer effectief als je via het promotiemateriaal de juiste doelgroep bereikt. Punt is natuurlijk dat je iets weggeeft. Je geeft mensen een cadeautje via een bedrukte tas of een bedrukte zonnebril. Wat voor artikel je weggeeft is in eerste instantie niet eens zo belangrijk. Het feit dat mensen een presentje ontvangen, ook al is het een vrij simpel object, maakt dat er bepaalde gebieden in de hersenen worden geactiveerd. Deze gebieden zorgen voor een positief gevoel en dat gevoel wordt vervolgens gelinkt aan jouw bedrijfsnaam. Dus op dat moment heb je al een goede score. Maar je wilt natuurlijk het maximale uit je promotieartikel halen. Het is dan ook belangrijk dat mensen het ontvangen artikel niet meteen weggooien of in een lade stoppen. Het positieve effect is dan immers van zeer korte duur en het zou mooi zijn als je dat positieve effect langer kan laten duren. Tevens wil je ook dat je via het promotieartikel reclame maakt voor je bedrijf. Dus als je bijvoorbeeld een katoenen tas gaat bedrukken en deze weggeeft als presentje, dan ontstaat het bovengenoemde positieve gevoel. Als de ontvanger deze katoenen tas vervolgens gaat gebruiken, dan is jouw bedrijfslogo en/of bedrijfsnaam overal zichtbaar waar hij of zij gaat. Daarnaast kan de ontvanger de tas ook weer weggeven. Vaak zie je dat tassen vaak heel lang worden gebruikt, maar wel door verschillende eigenaren. Roulatie is wat dat betreft ook weer in je voordeel. Op deze manier is het mogelijk dat jouw bedrukte tassen door heel Nederland reizen en misschien zelfs in het buitenland terecht komen. Je moet dus even investeren in een katoenen tas bedrukken, maar daarna kun je er heel lang voordeel van hebben. Maar we moeten ook rekening houden met het milieu en mensen zijn tegenwoordig dan ook een stuk milieubewuster. Plastic tassen bedrukken is dan ook geen optie. Ten eerste is dat gewoon slecht voor het milieu en dat zou al reden genoeg moeten zijn. Maar als je toch kiest voor een plastic tas in plaats van een katoenen tas bedrukken, dan moet je rekening houden met verschillende negatieve gevolgen. Ten eerste gaan deze tassen minder lang mee en de opdruk vervaagt een stuk sneller. Ten tweede worden deze tassen vaak maar 1 keer gebruikt. Ten derde is het niet handig om te kiezen voor plastic tassen, want je laat daarmee zien dat jij en je bedrijf of organisatie geen interesse hebben in de conservering van het milieu. Kies er dus liever voor om een katoenen tas te bedrukken. Daarmee laat je wel zien dat je om het milieu geeft en je hebt ook meteen te maken met een tas die lang meegaat en vaker wordt gebruikt.

Waar kan ik een katoenen tas laten bedrukken?

Je kunt een katoenen tas kopen en deze katoenen tas laten bedrukken bij één en dezelfde website. Het gaat in dit geval om ecorelatiegeschenken.be. Via deze website kun je een katoenen tas laten bedrukken en hoe dat gebeurt, is helemaal aan jou. Zo heb je zelf de controle over:

  • Aantal zijden die worden bedrukt
  • Aantal kleuren die worden gebruikt
  • Het logo/tekst dat op de katoenen tas wordt gedrukt
  • Het aantal tassen dat je wilt bestellen

Een kantoenen tas bedrukken regel je dus via ecorelatiegeschenken.be.

Bezoek de site en ontdek wat je opties zijn

Via de site kun je meteen zien wat voor mogelijkheden je hebt en hoe de prijs verandert als je kiest voor meer of minder van die mogelijkheden.”

Lees meer…

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn


Comments are closed.