Bedrijven en Bedrijfsleven

Een kantoorruimte huren in Haarlem doet u bij Tauro

maandag, 21-1-2019  

Een tijd lang was ik op zoek om een geschikte kantoorruimte te huren in Haarlem. Echter is veel voor mij als ZZP’er boven mijn budget. Een kantoorruimte huren in Haarlem leek er dus niet in te zitten. Tot ik bij Tauro terecht kwam. Hier waren verschillende mogelijkheden om een kantoorruimte te huren in Haarlem, waardoor de kosten laag konden blijven. Zelf had ik maar een kleine ruimte, dus besloot om een kantoorruimte te huren in Haarlem van 25 vierkante meter. Dit was meer dan genoeg voor mijn werkzaamheden, maar ik begreep tijdens een kennismakingsgesprek dat er nog veel meer mogelijkheden waren. Daarom wil ik u graag alle voordelen van een kantoorruimte huren in Haarlem vertellen, zodat ook u kosten kunt besparen en gelijk aan de slag kunt in uw nieuwe kantoor.

De modernste kantoorvoorzieningen bij een kantoorruimte huren in Haarlem

Mijn zoektocht naar een goede kantoorruimte was lang. Steeds kon ik niet de juiste ruimte vinden die binnen mijn budget viel of er waren wel andere problemen waardoor ik er toch vanaf zag. Bij Tauro hadden ze echter een ruim aanbod om een kantoorruimte te huren in Haarlem, waardoor ik toch besloot om de moed niet op te geven. En met succes. Tijdens de kennismaking vertelden ze mij alle mogelijkheden om een kantoorruimte te huren in Haarlem en luisterden ze direct naar mijn wensen en eisen voor mijn nieuwe kantoor. Nadat ik alle mogelijkheden goed overwogen had en de bijpassende prijsindicatie goed had doorgenomen, heb ik de knoop doorgehakt. Ik besloot de ruimte te huren. Hier heb ik geen spijt van gekregen. Er ging een wereld voor mij open en ik genoot van de volgende voordelen:

  • Genoeg parkeergelegenheid
  • Moderne kantoorvoorzieningen binnen handbereik
  • U kunt de ruimte laten meubileren
  • Uitstekende lunchfaciliteiten in de buurt
  • Gebruik van kantoorruimtes in andere steden

Mijn auto kon ik eenvoudig parkeren op het eigen parkeerterrein aan de achterzijde van het gebouw. Hier konden ook mijn zakenrelaties gebruik van maken, waardoor het geen grote stap was om mensen bij mij op kantoor uit te nodigen. Daarnaast had ik alle voorzieningen die ik nodig had: een receptie, telefoondienst en de modernste printers. Dit maakte alles erg eenvoudig. Een lunchafspraak? Er waren genoeg mogelijkheden rondom het gebouw om dit mogelijk te maken. Doordat ik ook zakenrelaties in andere steden, zoals Amsterdam en Haamstede, heb, moest ik hier een oplossing voor bedenken. Deze gaf Tauro mij door het gebruik van andere kantoorpanden aan te bieden indien ik deze nodig had. Zo kon ik ook in deze steden mijn vergaderingen voortzetten. De prijzen van een kantoorruimte zijn tevens afhankelijk van de grootte van de kantoorruimte, de duur van het huurcontract en de extra wensen die ik hieraan stelde.

Het gevoel dat er echt naar u geluisterd wordt

Tauro is een deskundig bedrijf waar u in veel steden een geschikte kantoorruimte kunt huren. Nadat ik alle informatie op hun website had gelezen, wist ik direct dat ik hier het juiste kantoor kon vinden voor mijn werkzaamheden. Tijdens het kennismakingsgesprek merkte ik dat de medewerkers van Tauro al veel ervaring hadden met het verhuren van kantoorruimtes. Zij konden alles vertellen en alle vragen die ik had beantwoorden. Dit gaf een vertrouwd gevoel. Tevens gaf het me ook het gevoel dat het bedrijf een persoonlijke aanpak hanteert en echt luistert naar de wensen van de klant. Aan de hand daarvan doen zij namelijk een passend bod, waarbij u kunt kijken of het wat voor u is. Wilt u ook meer informatie? Neem dan contact met hun op middels de contactgegevens die vermeld staan op https://www.tauro.nl/kantoorruimtes/.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn


Comments are closed.