Webwinkels en Webshops

Een koelkast tweedehands vind je natuurlijk gewoon bij DeWitgoedOutlet.nl

zaterdag, 5-10-2019  

Een nieuwe koelkast is duur. Vooral als je op zoek bent naar een goed model. Voor een huishouden bestaande uit bijvoorbeeld twee volwassenen en twee kinderen, heb je dan ook al snel een grote koelkast nodig. Vaak ook eentje met een aparte vriezer waar je het nodige in kunt bewaren. Een dergelijke grote koelkast met een A+++ energielabel komt al snel rond de 1000 euro uit. Dat is een hoop geld en je bent dan ook al snel geneigd om te kiezen voor een goedkoper model. Maar daar heb je alleen jezelf maar mee, want hoewel de aankoopprijs lager is, heb je wel te maken met een apparaat dat over de langere termijn alleen maar duurder wordt. Dit apparaat heeft vaak een slecht energielabel waardoor deze dus ook meer energie verbruikt. De kans dat deze kapot gaat binnen niet al te lange tijd is ook groter en vaak heb je ook veel meer ijsvorming in het vriesvak. Verder wordt de temperatuur ook niet altijd goed verdeeld in een dergelijk goedkoop apparaat, waardoor je weliswaar meer centjes op bankrekening houdt, maar wel een koelkast hebt die je meer kopzorgen bezorgt. Moet je daarom dus toch maar een dure koelkast kopen? Dat hoeft zeker niet, want je kunt toch een goedkope koelkast kopen van hoge kwaliteit. Je hebt wat dat betreft in ieder geval twee opties. Ten eerste kun je een koelkast tweedehands kopen. Je koopt dan witgoed van een A-merk met een A+++ energielabel en voldoende ruimte. Alleen betaal je minder, omdat deze reeds eerder is gebruikt. Daarnaast heb je voor wat betreft een goedkoop witgoed ook de optie voor een b-keus koelkast. Dit is niet een koelkast tweedehands, want een b-keus koelkast is nog niet gebruikt. In principe is deze dus helemaal nieuw. De reden dat deze koelkast toch met korting wordt verkocht is vanwege het feit dat het apparaat beschadigd is geraakt in de fabriek of tijdens het transport. Lichte cosmetische schade maakt dat de koelkast niet als nieuw in de winkel kan worden verkocht. Maar omdat de functionaliteit nog helemaal in orde is, kan het apparaat wel als goedkope koelkast worden verkocht in de b-keus sectie. Daar kun jij dus van profiteren, want zo krijg jij in principe een nieuwe A-merk koelkast, maar je betaalt voor een goedkope B-merk koelkast. Dus mocht je op zoek zijn naar een koelkast tweedehands van een A-merk met een A+++ energielabel, kom dan snel naar dewitgoedoutlet.nl en bekijk het assortiment. 

De beste koelkast tweedehands bestel je online

Als je een koelkast tweedehands wilt kopen, dan hoef je ook niet naar een winkel te reizen. Nieuwe koelkasten bestel je online bij CoolBlue of Mediamarkt, maar de koelkast tweedehands kun je ook gewoon online bestellen. Je ontvangt dan ook de zelfde service. 

Bestel ook andere goedkope witgoed artikelen

Naast een koelkast tweedehands die je goedkoop kunt betellen, kun je bij dewitgoedoutlet.nl ook terecht voor vele andere soorten witgoed. Denk bijvoorbeeld aan: 

  • Ovens
  • Vaatwassers
  • Wasmachines

Dus je kunt je hele huishouden voorzien van goedkoop witgoed door e relevante apparaten te bestellen bij deze voordelige winkel. 

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn


Comments are closed.