Marketing en Promotiemateriaal

Een leuk cadeau: een usb stick met sleutel

zaterdag, 19-9-2015  

Stel dat u eens een geslaagd evenement organiseert, iets waar veel potentiële klanten aan mee hebben gedaan. U heeft bijvoorbeeld een symposium of een forum georganiseerd. Wist u overigens dat een symposium in de oude betekenis een drinkgelag was? Dan gingen filosofen zich te buiten aan drank en eten en gingen daarna toespraken houden. In de dialogen van Plato kunnen we die terug vinden. In huidige symposia is de sfeer veel keuriger, met sprekers op het podium van een gevulde schouwburg. En stel nu dat u graag wilt dat de deelnemers van dit evenement af en toe herinnerd worden aan dit evenement, maar vooral aan uw bedrijf. Hoe doet u dat dan? Natuurlijk kunt u alle deelnemers mailen, zo een week na het evenement. Als ik uit eigen ervaring spreek, vind ik dergelijke mails erg vervelend en als ik die krijg verwijder ik mezelf snel uit de mailinglijst. Het is natuurlijk ook mogelijk om een informatiepakket samen te stellen en die mee te geven. Een dik pak papier belandt bij mij vaak snel bij het oud papier en ik vermoed ook bij veel andere mensen. Eigenlijk is de beste aanpak dat een potentiële klant informatie krijgt zonder dat hij voelt dat de informatie aan hem opgedrongen wordt. Dat gebeurt vaak met een allerlei spullen waarop het logo van een bedrijf gedrukt is. Denk dan aan pennen of aan mokken. Dat werkt goed als inderdaad deze dingen ook vaak gebruikt worden en het behalve het lezen van de naam van het bedrijf geen andere wensen van het bedrijf zijn. Ons voorstel echter is een usb stick met sleutel. Dit is niet alleen erg praktisch, want de usb stick met sleutel kunt u meteen aan een sleutelbos vastmaken zodat u altijd uw usb stick (met sleutel) op zak heeft, maar het is ook een manier om informatie over te brengen aan mogelijke klanten. U kan op de usb stick met sleutel natuurlijk alvast heel wat informatie over uw producten zetten. Een mogelijke klant kan dan zelf bepalen wat hij met die informatie op de usb stick met sleutel doet. Hij kan die rustig in zijn eigen tijd lezen, maar ook verwijderen en de usb stick met sleutel, slechts als usb stick met sleutel gebruiken voor zijn eigen informatie. Uiteraard is het ook mogelijk om bij ons de usb stick met sleutel te laten bedrukken, zodat de nieuwe eigenaar af en toe herinnerd wordt aan uw bedrijf. Op deze manier kunt u op een zachte, niet irritante manier reclame maken, zonder dat het juist het omgekeerde effect bereikt: dat mensen zich lastig gevallen voelen. Een van de grootste voordelen van de usb stick met sleutel is dat hij vastgemaakt kan worden aan de sleutelbos en daardoor prominent in beeld blijft bij de klant. Het is ook mogelijk om de usb stick met sleutel met een sleutelkoord te bestellen.

De verschillende soorten usb stick met sleutel

Voor de usb stick met sleutel hebben we verschillende soorten ontwikkeld. Al deze vormen zijn bij ons in grote getale te bestellen. We zijn met onze usb stick met sleutel dan ook vooral geschikt als relatiegeschenk, bijvoorbeeld rond de kerst of bij de herstart van een bedrijf. De soorten usb stick met sleutel die we leveren zijn als volgt:

  • usb sleutel
  • usb stick hout met touw
  • usb stick safety
  • usb stick click leer
  • usb stick opener

Voor al deze soorten van de usb stick met sleutel geldt dat hij makkelijk aan de sleutelhanger bevestigd kan worden. De usb sleutel is een usb stick in de vorm van een sleutel. Dat is een leuke koddigheid, want dan is het meteen een aanwijzing waar de sleutel hoort. De soort van hout is vooral een luxe editie. De safety versie is bedoeld voor mensen die aan klimmen doen, die herkennen deze usb stick met sleutel meteen. Ook de versie van leer is iets luxer. De opener is meteen ook een flesopener, en meteen ook erg praktisch. U kan dan informatie meenemen en bierflesjes openen. Veel multifunctioneler wordt het niet. Als u interesse heeft in het bestellen van de usb stick met sleutel dan raden we van harte aan om contact met ons op te nemen. Hoe dat het beste kan leest u hieronder.

Het bestellen van de usb stick met sleutel

Het bestellen van onze usb stick kan het handigst via onze website waar u inmiddels al bent. U bent dus al tenminste halverwege. Daar kan u kijken naar de producten die we verkopen en daaronder vindt u dan weer onze contactgegevens. Het is makkelijk om ons even te bellen of te mailen. Het is ook mogelijk als u al precies weet wat voor product u hoe geleverd wil hebben om meteen een offerte aan te vragen. Ook die optie, van de offerte aanvragen, vindt u dan onder aan de pagina. Als u vragen heeft kunt u natuurlijk mailen, maar we raden aan om even te bellen, we kunnen u dan namelijk sneller helpen. We hopen van harte dat u contact met ons opneemt, zodat u uw klanten kan voorzien van een relatiegeschenk dat ze ook daadwerkelijk zullen gebruiken. En als ze het gebruiken zullen ze aan uw bedrijf denken en dat is precies wat u wilt. Help ons u helpen en laat ons voor u dat prachtige relatiegeschenk maken. Dan zijn we allemaal binnenkort winnaars, mooi toch? lees hier meer over een sleutel usb stick.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn


Comments are closed.