Woning en Tuin

Een mooie bio ethanol haard

donderdag, 3-5-2018  

Droomt u er al jaren van om een haard in uw woning te hebben, maar heeft u tot nu toe alleen een hoop bezwaren gevonden over waarom u dit toch beter niet kunt doen? Dan hebben wij nu de oplossing voor u gevonden. Veel mensen vinden het bijvoorbeeld erg vervelend om te maken te krijgen met:

  • Roet
  • Rook
  • Uitlaatgassen

Dit is inderdaad met een open haard vaak het geval en dit kan zelfs tot veel gevaarlijke situaties leiden. Dit is natuurlijk niet iets waar u op zit te wachten en daarom kan het een veel betere keuze zijn om te gaan voor de mogelijkheid van een bio ethanol haard. Heeft u hier nog nooit van gehoord? Dan is het tijd om daar vandaag nog verandering in te brengen, want dit kan zomaar de juiste keuze voor u zijn. Een bio ethanol haard werkt op vloeibare ethanol en heeft daardoor geen afvoerkanaal of elektrische aansluiting nodig. Het is dus niet alleen makkelijker om een dergelijke haard te laten installeren, maar ook om deze te gebruiken. Je kunt de vlammen makkelijk aanmaken, en dankzij de meegeleverde vlammendover is het ook heel erg eenvoudig om de vlammen weer uit te maken. Een bio ethanol haard komt met een gecontroleerde en langdurige vlam, maar u kunt er natuurlijk op ieder moment voor kiezen om deze weer te doven dankzij de vlammendover. 

Meer weten over de bio ethanol haard

We kunnen ons zo voorstellen dat u niet zomaar kiest voor een bio ethanol haard. Natuurlijk wilt u daar eerst wat meer informatie over en natuurlijk zijn wij er hier om u dat te geven. Wanneer u een kijkje gaat nemen op de website van het bedrijf Design4AlleZ dan ziet u hier dat er drie verschillende kleuren zijn waar u voor kunt kiezen wanneer u gaat voor een bio ethanol haard. Ten eerste is er RVS, maar ook kunt u gaan voor zwart of wit. Voor welke kleur u gaat, dat is natuurlijk een persoonlijke keuze en geheel aan u. Dit kunt u af laten hangen van verschillende factoren. Misschien vindt u zwart wel gewoon mooi of past wit juist heel erg goed bij uw huis. Het is aan u om hierin een keuze te maken. Voor de werking van de bio ethanol haard maakt het uiteindelijk niet uit. De tweede keuze die u kunt maken is of u de bio ethanol haard vrijstaand aan de wand installeert of dat u ervoor kiest om deze in te laten bouwen. Bij Design4AlleZ kunnen ze u hierover uiteraard meer vertellen en u helpen met het maken van de juiste keuze.

Geschikt voor iedere woning

Waar veel vormen van een open haard niet voor iedere woning geschikt zijn, is dit bij de bio ethanol haard dus niet het geval. In wat voor soort woning u ook zit, het is altijd mogelijk om voor een dergelijke haard te kiezen. Het is dan ook niet voor niets dat veel mensen hiervoor kiezen. Wilt u hier graag meer informatie over hebben? Dan raden we u aan om hiervoor een kijkje te nemen op de website van het bedrijf Design4AlleZ. Daar vindt u alles wat u nodig heeft op dit gebied. Zo kunt u bijvoorbeeld ook witte stenen en een brandblusdeken meteen aan de bestelling toevoegen op de website. Alhoewel de bio ethanol haard natuurlijk volledig veilig is, heeft u wel nog steeds te maken met vuur en dus is het hebben van een brandblusdeken geen overbodige luxe. Dit kan altijd goed van pas komen. De witte stenen dragen zeker bij aan de sfeer!

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn


Comments are closed.