Bedrijven en Bedrijfsleven

Een prachtig teamuitje? Rotterdam bood het ons!

donderdag, 6-7-2017  

Teamuitje Rotterdam - Mister Rotterdam

Ik ben vorig jaar hoofd van ons team geworden en vandaar dat ik dit jaar verantwoordelijk was voor de organisatie van het jaarlijkse teamuitje. Rotterdam was de stad waar ik meteen aan moest denken toen ik hoorde dat ik dit jaar de organisatie op me moest nemen van dit teamuitje. Rotterdam is een stad waar geen van ons ooit is geweest waardoor het mij een zeer geschikte locatie leek voor een mooi teamuitje. Rotterdam is echter een stad die ik niet heel goed ken wat het een beetje moeilijk maakte om hier naartoe te gaan voor een teamuitje. Rotterdam is een stad die relatief nieuw is en vandaar dat er ook heel veel te beleven valt en daarom leek het mij een zeer geschikte stad voor een teamuitje. Rotterdam, zo ontdekte ik gelukkig al heel erg snel, heeft heel veel mogelijkheden en die wilde ik graag met mijn team gaan benutten. Ik ben daarom even op het internet gaan kijken wat er allemaal te doen was in deze stad. Ik kwam tot de conclusie dat er heel erg veel te doen is en dat vond ik heel fijn om te lezen. Ik wist echter niet precies hoe ik een hele dag zou moeten gaan vullen. Ook wist ik niet precies hoe het zat met vervoer en dat maakte het allemaal nogal ingewikkeld. Toen ben ik maar eens even gaan kijken of er misschien ook bedrijven zouden zijn die mij zouden kunnen helpen bij de organisatie van dit teamuitje. Rotterdam bleek dit te hebben en daar was ik natuurlijk heel erg blij mee.

Een onvergetelijk teamuitje, Rotterdam gaf het ons!

Wij vinden het altijd heel leuk om lekker te kunnen genieten tijdens een teamuitje. Rotterdam heeft op dit gebied heel erg veel te bieden en dat vonden wij heel prettig om te merken. Ik hoefde dus ook niet lang te twijfelen over de vraag of wij hier zouden willen zijn voor ons teamuitje. Rotterdam leek ons allemaal een heel leuke stad en vandaar dat wij hier graag wilden gaan genieten van ons teamuitje. Rotterdam is een stad waar heel veel te doen is, maar wij wisten niet precies wat allemaal. Vandaar dat we op een gegeven moment contact opgenomen hebben met MisterRotterdam.nl. Dit bedrijf weet alles van de organisatie van een leuk teamuitje. Rotterdam is daarnaast de stad waar zij gevestigd zijn en vandaar dat wij graag met hen in zee wilden gaan. Wij waren namelijk van mening dat wij een onvergetelijke dag wilden ervaren en daarvoor wilden we graag gebruikmaken van de kennis van experts. Dat is ons heel erg goed gelukt. Wij hebben MisterRotterdam.nl heel veel te danken, want dankzij hen hebben wij genoten van een prachtig teamuitje. Rotterdam, wat ben je toch een mooie stad en wat kun je hier toch ontzettend veel leuke dingen doen. Wij hebben genoten van de prachtige terrasjes, het mooie uitzicht over de rivier die door de stad stroomt en alles wat dies meer zij. Wij zijn heel erg blij dat wij hier naartoe zijn gegaan en raden iedereen aan om hetzelfde te gaan doen.

Misterrotterdam.nl: heel erg bedankt!

Wij zijn MisterRotterdam.nl heel erg dankbaar voor alles wat ze voor ons gedaan hebben. De service was fantastisch, de mensen uitermate vriendelijk en wij hebben dankzij heb een onvergetelijke dag gehad. Kortom:

  • wij zijn zeer tevreden over alles wat wij hebben mogen ontvangen
  • wij raden iedereen dit bedrijf van harte aan
  • wij keren volgend jaar zeker terug naar deze mooie stad

Kijk vandaag nog even op de site.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn


Comments are closed.