Woning en Tuin

Een rolluik kopen doe je voordelig bij directeenrolluik.nl

maandag, 26-4-2021  

Je woning is eigenlijk nog niet helemaal compleet als je de ramen alleen aan de binnenzijde hebt voorzien van de nodige raamdecoratie. Je kunt met gordijnen en dergelijke wel het zonlicht weren, maar de warmte is met zulke zonweringen niet buiten te houden. De zon kan immers nog steeds op de ruiten schijnen als je de gordijnen dicht doet en dat is precies wat de warmte veroorzaakt. Uiteraard kun je de extra warmte via gordijnen en dergelijke wel een beetje temperen, maar je houdt het zeker niet 100% tegen. Het is dan ook goed om ook aan de buitenzijde van je huis iets van raamdecoraties te plaatsen in de vorm van zonweringen. Je hebt wat zonweringen betreft uiteraard verschillende mogelijkheden en het is dan ook maar net welke soort het beste bij jouw woning past. Een appartement met 1 groot raam behorende bij de woonkamer is bijvoorbeeld gebaat bij een uitvalscherm. Een dergelijk scherm kan naar beneden worden gelaten als de zon schijnt. De zonnestralen worden dan geblokkeerd en je kunt dan nog steeds onder het scherm door naar buiten kijken. Bij een vrijstaande woning met allerlei ruiten rondom het hele huis, is een dergelijke oplossing minder geschikt. Je zou dan bijvoorbeeld beter rolluiken of screens kunnen kopen. Als het puur om zonlicht gaat, dan zijn screens een optie. Wil je ook wat doen aan de veiligheid van je woning, dan zijn rolluiken ook een zeer geschikte optie aangezien deze zowel zonlicht als inbrekers buiten houden. Indien je een rolluik wilt kopen, dan kun je terecht bij directeenrolluik.nl. Bij deze winkel kun je heel voordelig een rolluik kopen van hoogwaardige kwaliteit. Je kunt hier dus 1 rolluik kopen voor als je slechts 1 raam hebt die voorzien moet worden van zonwering. Maar als je rondom je hele woningen voor alle ramen zonweringen wilt, dan kun je uiteraard ook een offerte aanvragen voor meerdere rolluiken. Mocht een raam te groot zijn voor een rolluik, dan kun je ook een gekoppeld rolluik kopen. Een gekoppeld rolluik bestaat uit 2 of meerdere rolluiken die samen het hele raam afdekken. Je kunt het gekoppelde rolluik met 1 knop bedienen. Hoewel een gekoppeld rolluik dus uit meerdere rolluiken bestaat, functioneert het gewoon als 1 solide rolluik. Je kunt op de site van directeenrolluik.nl meer lezen over de verschillende mogelijkheden die je hebt met de raamdecoraties van deze winkel. 

Bereken je prijs en ga direct een rolluik kopen

Het mooie van directeenrolluik.nl, is dat je heel veel gewoon zelf kunt doen. Je kunt zelf inmeten, zodat je weet wat de afmetingen moeten zijn van het rolluik. Door zelf alles op te meten, kun je ook meteen ontdekken wat de prijs zal zijn. Je weet dan meteen waar je aan toe bent als je voor jou woning een rolluik wilt kopen. Dit geldt uiteraard ook voor wanneer je 1 van de andere producten wilt kopen zoals: 

  • Screens
  • Rolpoorten
  • Losse doeken

Neem contact op voor advies op maat

Je kunt vrijwel alles zelf doen en zelf regelen, maar het kan best zo zijn dat je advies nodig hebt voor je een rolluik gaat kopen. In dat geval kun je natuurlijk altijd contact opnemen met 1 van de medewerker van directeenrolluik.nl.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn


Comments are closed.