Bedrijven en Bedrijfsleven

Een schone ruimte voor productieproces nodig?

vrijdag, 30-9-2016  

climatech - Schone ruimte productieprocesNeemt u contact op met climatech.nl als u op zoek bent naar een professionele schone ruimte. Het productieproces binnen uw bedrijf mag niet vertraagd worden. Tijd is geld dus alles moet snel en onverstoord doorgaan. Wat wij voor u kunnen betekenen is het realiseren van een schone ruimte. Uw productieproces zal er niet onder leiden. In tegendeel! Dankzij de schone ruimte voor het productieproces zal u namelijk meer kunnen produceren in een korter tijdsbestek. Afijn, een schone ruimte wordt ook wel clean room genoemd. U mag er alleen naar binnen als u stofvrije kleding draagt en in sommige gevallen moet u zelfs een hazmat pak aan. Een schone ruimte voor het productieproces wordt gebruikt bij diverse commerciële bedrijven met een laboratorium. Denkt u hierbij aan farmaceutische bedrijven, de levensmiddelenindustrie, de optica en ook in de ruimtevaart en biotechnologie. Daarnaast vindt u clean rooms op universiteiten en medische centra. We hebben al vele decennia ervaring met de bouw van deze schone ruimte. Uw productieproces zal dankzij de uitvindingen die u hier kunt doen in de toekomst aanzienlijk toenemen en dat maakt de aanschaf van een dergelijke ruimte zeer de moeite waard. Het is weliswaar een behoorlijke investering maar u hebt het snel terugverdiend.

We leveren u een schone ruimte voor productieproces aan

Kijkt u eens naar de vele bedrijven die we in het verleden van een clean room hebben voorzien. Misschien zitten er wel concurrenten van u tussen. Daarom is het verstandig om snel een schone ruimte te bouwen. Uw onderzoekers en wetenschappers kunnen er goed onderzoek doen omdat er tijdens het onderzoek geen vervuiling plaats kan vinden. We weten precies hoeveel stofdeeltjes er per kubieke meter in de lucht mag zijn per sector. Hier zijn wettelijke voorschriften voor en daar houden wij ons vanzelfsprekend aan. Sterker nog, het is voor ons een uitdaging om de hoeveelheid deeltjes tot een minimum te beperken. U wilt in de toekomst uw schone ruimte voor het productieproces binnen uw bedrijf gaan gebruiken. Wij leveren een zogenaamde turnkey schone ruimte. Het productieproces zal niet worden verstoord in de zin dat wij u van begin tot eind bijstaan in de ontwikkeling van de clean room.

  • Dat betekent dat wij luisteren naar uw wensen. We komen langs om uw beschikbare ruimte op te meten en maken de eerste schetsen. U kunt hier eventueel veranderingen in aanbrengen en u krijgt van ons een offerte.
  • We bouwen de schone ruimte voor productieproces op maat.
  • En we dragen zorg voor het onderhoud, nazorg en eventuele reparaties.

Hebt u hier nog vragen over? Stuur dan snel een e-mail

Klinkt u dit allemaal als muziek in uw oren? Wilt u graag een schone ruimte? Het productieproces mag hier niet onder lijden tijdens de ontwikkeling en de bouw. Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Vraag vandaag nog een offerte op of stel uw prangende vragen aan onze klantenservice. We willen ons continu opnieuw uitvinden en blijven daarom bezig met innoveren. Ook in de toekomst kunnen we er daarom voor zorgen dat u altijd over een hightech clean room beschikt. Afhankelijk van de sector waarin u werkt bouwen wij de clean room geheel naar de eisen binnen uw segment. U kunt vervolgens in alle rust elektronica ontwerpen, nieuwe gerechten ontwikkelen, medicijnen testen en nog veel meer. Wilt u onze clean rooms eens in het echt bekijken? Of wilt u graag bij ons op kantoor rond de tafel zitten om de mogelijkheden te bespreken? Dan bent u in Nijkerk van harte welkom. Maakt u van te voren wel even een afspraak, dan staat de koffie voor u klaar.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn


Comments are closed.