Bedrijven en Bedrijfsleven

Een schoonmaker hebt u nu wel heel erg snel gevonden

woensdag, 3-10-2018  

Wat hulp in huis kan geen kwaad. Hebt u net een kind gekregen en blijft er daardoor erg veel schoonmaakwerk liggen? Uw man moet misschien alweer naar zijn werk en u hebt uw handen vol met het kind. Misschien woont u onlangs samen in een koopwoning maar u wel beiden hard aan de slag om dat allemaal te kunnen betalen. Of hebt u een tijdelijke blessure dan wel ziekte en zit u daarom thuis en lukt het maar niet om schoon te maken? Er zijn tal van redenen om eens op iemand.nl te kijken. Een schoonmaker is namelijk geen overbodige luxe. En er zijn er velen die u via Iemand kunt inhuren. Als schoonmaker is het zeker de moeite waard om u aan te melden want u krijgt gegarandeerd €11,50 per uur. Wij vragen €14.50 van de klant. De overige drie euro gaat naar de website, de bemiddeling, onze onkosten en investeringen voor de toekomst. Dat is niet te veel gevraagd voor de mooie site én app. Want ook via de smartphone en tablet kunt u in een handomdraai een schoonmaker vinden bij u in de regio. Vul uw postcode in en geef aan op welke data en tijdstip u een schoonmaker wenst. De app gaat direct voor u op zoek en geeft u vervolgens diverse keuzes. Maak een keuze en het inhuren van een schoonmaker is al afgerond. Zo eenvoudig is het namelijk. Zelfs de betalingen geschieden pas na afloop digitaal via onze site. Een extra groot voordeel is misschien nog wel de flexibiliteit van de schoonmaker.

U kunt duidelijke afspraken maken met de schoonmaker van uw keuze

Wilt u een week overslaan? Dan kunt u dat via de app of site direct doorgeven. Hebt u een schoonmaker vaste basis? Dan zal het contact waarschijnlijk een stuk directer gaan. En als u op vakantie gaat dan kunt u dat tijdig aangeven en hoeft u verder niets te betalen voor die week dat u weg bent.

  • Wij bieden dus erg snel een schoonmaker aan voor een laag tarief in uw regio,
  • Maar ook zakelijke schoonmakers kunt u bij ons vinden en boeken. Zoekt u een aantal krachten voor uw kantoorpand of de winkelvloer? Gebruik dan het zakelijke gedeelte van onze website.
  • U kunt vervolgens op uw online dashboard inloggen zodat u alle data kunt beheren en de onkosten overzichtelijk kunt terugvinden.

Een schoon huis, een schoon winkelpand, het zijn belangrijke onderdelen van uw leven ook al staat u er misschien niet zo vaak bij stil. U zou dat eens wat meer moeten doen zodat u ook het werk van onze krachten beter leert waarderen. Blijft u graag op de hoogte van onze nieuwsfeiten? Abonneer u dan vrijblijvend op onze nieuwsbrief.

Wist u dat u de service wekelijks kunt opzeggen?

Maar we hopen van harte dat u dat niet zult doen. Het zal namelijk uitstekend bevallen. Als u geen behoefte hebt aan mondelinge communicatie dan hoeft u diegene niet eens te zien. Geef hem of haar de huissleutel en de schoonmaker komt op gezette dagen en tijdstippen langs terwijl u werkt. Dat is nog eens aangenaam thuiskomen na een dag van hard werken. Of u nu kiest voor een wekelijkse of tweewekelijkse schoonmaakbeurt, u bent bij ons nooit een dief van de portemonnee. Hebt u ten slotte nog enkele vragen voordat u daadwerkelijk tot de huur overgaat? Stuur ons dan eens een e-mail, spreek een medewerker aan via de ingebouwde chatfunctie, bel met de klantenservice of stel uw vraag via een sociaal medium.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn


Comments are closed.