Cursus en Opleidingen

Een SOCMINT training om schade te voorkomen aan personen en bedrijven

dinsdag, 1-11-2016  

anti-crime-academy - SOCMINT TrainingDe kans bestaat dat u nog niet eerder van een SOCMINT training hebt gehoord. Dit is een afkorting dat staat voor Social Media Intelligence. Deze training is te volgen bij The International Anti Crime Academy, te vinden via de website Anti-crime-academy.com. Op de site leest u precies wat een SOCMINT training inhoudt, maar ook hoe u zich hier voor op kunt geven. Er zijn ontzettend veel interessante trainingen en workshops te volgen via deze academie. Enkele voorbeelden van workshops die er gegeven worden:

  • Criminele kracht social media
  • Digiprotect
  • Booleaanse operatoren
  • Internet Safety Awareness

Kijk ook eens bij het grote aanbod van opleidingen waarvoor u hier terecht kunt. Voor alle gegeven trainingen en workshops staat het leveren van kwaliteit hoog in het vaandel. Deze academie staat zeer goed aangeschreven.

Een SOCMINT training volgt u bij Anti-crime-academy.com

Communicatie vindt tegenwoordig meer en meer plaats via de sociale media. Het is leuk om te lezen wat andere mensen bezig houdt, foto’s te bekijken van mensen uit de vriendenlijst en het zelf te delen van informatie of juist vrij nutteloze inhoud via het internet te verspreiden. Men houdt zich vaak bezig met deze kanalen om er een soort van eigenwaarde uit te halen. Het plaatsen van selfies is bijvoorbeeld iets waar met name de jeugd veel mee bezig is. Het doel is voor velen om er veel zogeheten likes mee te krijgen. Gebeurt dit niet? Dan betekent het waarschijnlijk dat het dus een slechte foto is. Althans, dat kan de conclusie zijn. Het plaatsen van dit soort informatie kan trouwens behoorlijk onschuldig lijken, maar men moet echt rekening houden met de gevaren die erachter schuil kunnen gaan. Dat geldt niet alleen voor de sociale media, maar ook voor het e-mailen van vertrouwelijke informatie. Het is echter de vraag hoe vertrouwelijk vertrouwelijk eigenlijk is. Betekent het dat niemand anders dan de geadresseerde de informatie kan lezen? We gaan er vanuit dat dit inderdaad het geval is, maar toch laat de werkelijkheid vaak anders zien. Het kan absoluut geen kwaad om mensen meer bewust te maken van de gevolgen die eventueel kunnen kleven aan het sturen van bepaalde mails of het delen van foto’s en dergelijke via de sociale media, zoals Facebook en Instagram. Eigenlijk zou iedereen een SOCMINT training moeten volgen om twee keer na te denken voor men iets deelt met iemand anders. De SOCMINT training is in het leven geroepen voor studenten. Dankzij een SOCMINT training leren ze hoe ongewenste digitale publicaties kunnen verwijderen. Wat ook mogelijk is met een SOCMINT training, is dat het online gedrag van bepaalde mensen nauw gevolgd kan worden om vervolgens een rapport van op te stellen. Het is dus ontzettend interessant wat men leert tijdens een SOCMINT training. Zo interessant zelfs, dat eigenlijk iedereen zo’n training zou moeten volgen om met de neus op de feiten te worden gedrukt. We beseffen ons namelijk vaak niet dat informatie nog jarenlang rond kan cirkelen op het internet. Valt het in verkeerde handen, dan kunnen er levens en bedrijven mee kapot gemaakt worden.

Kom meer te weten over deze training

Er zijn bijvoorbeeld meer en meer cybercriminelen aan het werk die het als een sport zien om gevoelige informatie aan het licht te laten komen. Hier hebben ze zonder uitzondering kwade bedoelingen mee. Het doel van een SOCMINT training is dus eigenlijk om grote schade te voorkomen, op zowel persoonlijk als zakelijk gebied. Wilt u meer te weten komen over deze trainingen? Op de website Anti-crime-academy.com leest u belangrijke informatie. De Anti Crime Academy is overigens echt dé plek op dit soort trainingen te volgen.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn


Comments are closed.