Mens en gezondheid

Een traplift huren doe je eenvoudig online

maandag, 7-8-2017  

Traplift huren: tijdelijk of permanent | Handicare

Als je de trap niet meer kunt trotseren, dan kun je het beste een traplift huren. Het zou immers een beetje overdreven zijn om te verhuizen naar een woning zonder verdiepingen. Mensen die hun hele leven in een rolstoel zitten, die kunnen natuurlijk een dergelijke woning kopen. Maar als je op je oude dag niet langer de trap kunt beklimmen, dan kun je beter kiezen voor een traplift. Op die manier kun je nog steeds genieten van je eigen woning op zowel de begane grond als de eerste verdieping. Een traplift huren is ook helemaal niet lastig. Je kunt simpelweg profiteren van het internet. Via de digitale snelweg kun je bijvoorbeeld naar handicare-trapliften.nl surfen. Mocht je in België wonen, dan kun je naar handicare-trapliften.be surfen. Dus zowel vanuit Nederland als België kun je een traplift huren. Op de site kun je snel ontdekken wat voor soort trapliften je zoal kunt huren. We hebben het hier steeds over een traplift huren, maar je kunt er natuurlijk ook gewoon één kopen. Wat voor jou de voordeligste keuze is, dat hangt af van je persoonlijke situatie en hoe lang je gebruik wenst te maken van de traplift. Tevens moet je kijken naar je eigen trap. Voor een trap met bochten heb je een andere traplift nodig dan voor een trap die recht omhoog gaat. De prijzen variëren uiteraard ook per traplift. Mocht je besluiten om een traplift te huren, dan huur je de traplift voor een periode van minimaal 12 maanden. Tijdens deze periode kun je comfortabel gebruik maken van de traplift. Mocht er iets niet werken, dan komen de experts direct langs om het euvel te verhelpen.

De vele voordelen van een traplift huren via Handicare

Als je een traplift gaat huren via Handicare, dan profiteer je uiteraard van de nodige voordelen. Het is altijd handig om dergelijke voordelen in een handig overzicht te bekijken. Dan weet je snel waar je aan toe bent. Daarom vind je hieronder een lijstje met enkele voordelen waar jij als klant van kunt profiteren.

  • Beste prijs gegarandeerd
  • Grootste assortimenten van trapliften
  • Voor elke trap een oplossing
  • Slechts één week levertijd
  • Uitstekende service en garantie
  • De enige trapliftfabriek met het Nationaal Keurmerk Hulpmiddelen
  • Kwaliteit: ISO 14001 en 9001 gecertificeerd

Zoals je ziet doe er dus goed aan om een traplift te huren via Handicare. Dan weet je in ieder geval zeker dat alles goed en professioneel wordt geregeld. De montage en het onderhoud zijn bij de prijs inbegrepen, dus ook daar hoef je je geen zorgen over te maken. Mocht je een tijdelijke traplift huren, dan wordt ook de demontage natuurlijk voor je geregeld. Het is natuurlijk niet de bedoeling dat je zelf aan de slag moet met dat soort dingen. Mocht je precies willen weten wat het je allemaal gaat kosten, dan kun je geheel vrijblijvend een offerte aanvragen. Op deze manier weet je van te voren snel waar je financieel gezien aan toe bent. Ook kun je via de site een brochure aanvragen. Hierin vind je allerlei informatie over de verschillende trapliften van Handicare.

Neem gerust contact op als je vragen hebt

Zelf na het lezen van de brochure en het aanvragen van een offerte, kan het zo zijn dat je nog vragen hebt. Het is altijd goed om je vragen te stellen voordat je een traplift gaat huren. Je wilt achteraf immers niet voor verassingen komen te staan. Daarom kun je altijd even contact opnemen met één van de adviseurs van Handicare. Deze kan al jouw trap gerelateerde vragen dan beantwoorden. Lees meer..

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn


Comments are closed.