Woning en Tuin

Een tuinhaart Cortenstaal verwarmt uw tuin

dinsdag, 27-6-2017  

Stig Tuinhaard Cortenstaal - Burni - 123tuinshop.nl

Bent u op zoek naar een mooie tuinhaard? Dan voelt u vast wel iets voor de tuinhaart van Cortenstaal. U kunt zo’n haard bestellen door gebruik te maken van de website 123tuinshop.nl. Hier vindt u een prachtige tuinhaart van Cortenstaal die fantastisch staat in elke tuin. Of u nu een landelijke of moderne tuin heeft, hij staat eigenlijk overal wel mooi. Het is mogelijk dat u zich niet gelijk aangetrokken voelt tot het plaatje omdat u bepaalde details mist. Dan kunnen we u vertellen dat hij leverbaar is met vele extra’s, zoals:

  • Een kacheldeurtje
  • Een barbecue rooster
  • Pizza Bak Steen
  • Rookgasafvoer

Hij is dus helemaal naar wens samen te stellen. Zo kunt u dus niet alleen genieten van een heerlijk vuurtje, maar kunt u ook de mogelijkheid grijpen om er eten mee klaar te maken. Schrijf u in voor de nieuwsbrief om nooit meer een mooie aanbieding te missen.

Dit zijn de voordelen van een tuinhaart Cortenstaal

Wat is het heerlijk dat we nu al wekenlang warm weer hebben. Het is voor velen een droom die werkelijkheid is geworden. Uiteraard is de natuur hier minder blij mee, omdat we ook al lange tijd geen regen hebben gehad. Maar aangezien we er niets aan kunnen veranderen, kunt u er maar beter uw voordeel mee doen. Zo is het heerlijk om ’s avonds vanuit uw werk nog even in de tuin te kunnen genieten. Het is namelijk vrij lang licht en de temperatuur is ook laat in de avond nog zeer aangenaam. Dat is weer eens wat anders dan ’s avonds binnen moeten zitten door slecht weer of te koud weer. U kunt samen met het gezin buiten eten en het resterende deel van de avond gebruiken om onder het genot van een glaasje wijn gesprekken te voeren, een boek te lezen of gewoon lekker te ontspannen. Maar zijn dit soort momenten pas echt compleet met een tuinhaart van Cortenstaal. Het kunnen stoken van een fikkie is ook erg goed als we kijken naar de muggen. Muggen komen in grote getalen op ons af in de avonduren om ons vooral flink te irriteren. Met een beetje pech zijn we aan het einde van de avond zo lek geprikt dat we dagen later ons nog lopen te krabben. Wist u dat vuur muggen afschrikt? Dat is al een goede reden om te kiezen voor een tuinhaart van Cortenstaal. Een tuinhaart van Cortenstaal ziet er trouwens prachtig uit. Hij is modern en opvallend door zijn eenvoud. Dankzij zo’n tuinhaart van Cortenstaal brengt u ook een bijzondere sfeer aan in de tuin. Er is weinig fijners dan met elkaar te kletsen terwijl een er knapperend haardvuurtje op de achtergrond te horen is. Maar natuurlijk kunt u de tuinhaart van Cortenstaal ook gebruiken om voor wat meer warmte te zorgen. Het is namelijk niet alleen te gebruiken op toch al warme zomeravonden, maar ook op avonden dat het even wat frisser is. Van de tuinhaart van Cortenstaal komt dan namelijk genoeg warmte af om u toch een warm gevoel te geven. Zelfs op een vrij koele winterdag kunt u dankzij zo’n tuinhaard zich helemaal ontspannen en u opwarmen.

Bestel het gelijk

Mocht u willen weten hoe zo’n tuinhaart van Cortenstaal eruit ziet of wat de mogelijkheden zijn? Dan gaat u hiervoor naar de website 123Tuinshop. U kunt hier zien dat het product gewoon op voorraad is. Dat maakt het mogelijk om gelijk tot bestelling over te gaan. En u kunt al snel genieten van uw nieuwe tuinhaard. Na bestelling wordt hij namelijk al binnen 2 tot 3 werkdagen verzonden. Lees meer..

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn


Comments are closed.