Woning en Tuin

Een verhuislift huren? Kijkt u dan even op onze website

maandag, 5-6-2017  

Een verhuislift huren, is dat iets voor u? Als u graag een verhuislift huren wilt dan bent u bij ons op verhuislifthuren24.nl aan het juiste adres. Wist u bijvoorbeeld dat wij in heel Nederland werken? Het maakt voor ons niets uit of u nu in Zierikzee, in Appingedam of in Kerkrade een verhuislift huren wilt of middenin hartje Utrecht. Waarom hebt u een dergelijke lift nodig? Er zijn heel wat mensen die in een flat wonen. Een flat die geen lift heeft waardoor u alles per trap omhoog of omlaag moet tillen. Dan hebt u dus een heel team aan vrijwilligers nodig of u moet er een verhuisbedrijf voor inhuren. Dan bent u veel geld kwijt terwijl net zo goed een verhuislift kunt huren bij ons bedrijf. Want dan betaalt u enkel voor deze huur en kunt u eenvoudig met enkele familieleden en/of vrienden er een leuke verhuisdag van maken. We hanteren vaste prijzen, waar u dan ook mag wonen in Nederland. U betaalt een vaste prijs voor het gehuurde object en een toeslag voor de duur. U kunt vanaf 2 uur lang een verhuislift huren maar u hebt waarschijnlijk wel wat langer de behoefte aan dit apparaat. Zeker als u verhuisd van een flat naar een andere flat.

Een verhuislift huren is vanaf nu echt een eitje

Gaat u dus een verhuislift huren als u op bijvoorbeeld de 2e etage van een flatgebouw woont. Als een flat niet al te veel etages heeft, dan is er vaak geen lift aanwezig. Mocht u overigens verhuizen uit een koop- of huurwoning met enkele etages dan hebt u wellicht geen zin om bijvoorbeeld zware meubelen en uw wasmachine al die trappen naar beneden te dragen. Ook dan is een verhuislift huren een uitkomst omdat het nu veilig en met weinig energie kan worden bewerkstelligd. Als u een verhuislift huren wilt dan huurt u in principe ook het personeel dat de lift bediend. Wij zijn namelijk een totaalservice dus u mag onder andere van ons verwachten:

  • Dat al uw objecten veilig worden vervoerd naar het busje of de verhuiswagen dankzij deze lift,
  • Dat u te maken krijgt met vakkundig en professioneel personeel,
  • Dat u door heel Nederland een verhuislift kunt huren en dat u een hele dag kunt huren zodat u de verhuizing ook in een dag af kunt ronden.

En hoeft nu enkel nog een busje of aanhangwagen te regelen en uw vrienden in schakelen, dan kan er niets mis gaan. Wat we u wel aanraden is om ver van te voren te beginnen met inpakken en opruimen. Gooi spullen die u toch niet mee wilt nemen alvast weg zodat u ruimte maakt voor de verhuisdag. Dan gaat het allemaal nog sneller en hebt u veel minder stress.

We komen het brengen en halen de lift ook weer op

Mocht u graag wat meer informatie willen hebben dan kunt u met ons in contact komen. Leest u eerst de website https://www.verhuislifthuren24.nl/ aandachtig door en bel of stuur ons vervolgens een e-mail. U kunt tevens een prijsopgave aanvragen. U kunt het digitale aanvraagformulier direct invullen. Geef uw gegevens op, de verhuisdatum en of u extra verhuizers nodig hebt. We sturen u deze zelfde middag nog een kosteloze offerte. Pas als u daar akkoord mee gaat leggen we de datum vast en kunt u op de afgesproken dag op onze professionele ondersteuning rekenen. U kunt nadien contant betalen aan de verhuizer maar u mag het bedrag ook overmaken. Onze lift kan maximaal 400 kilo dragen dus zelfs een vleugelpiano kan door ons worden verhuisd!

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn


Comments are closed.