Bedrijven en Bedrijfsleven

Een verhuurd pand verkopen

maandag, 11-2-2019  

Mijn opa had vroeger een bedrijfje in de stad waar wij wonen. Mijn opa heeft dat bedrijf bijna veertig jaar gehad en mijn vader heeft ook een aantal jaar in dat bedrijf gewerkt. Hij had een bedrijfspand in het centrum van de stad en heeft dit pand gehouden nadat hij stopte met werken. Het pand was zo lang onderdeel van zijn leven, dat hij het niet kwijt wilde. Na zijn pensioen deed hij weinig met het pand en werd het slechts als opslag gebruikt door veel familieleden. Toen mijn opa overleed, erfden mijn ouders het pand. Mijn ouders wisten eigenlijk niet wat ze met het pand moesten doen en moesten veel extra kosten betalen, omdat zij nu de eigenaar waren. Ik was een avond met ze in gesprek over het pand en ze vertelden mij dat ze het wilden verkopen. Ze wilden het liever niet verkopen, maar wilden ook niet alle extra kosten betalen. Ik gaf ze toen het idee om het pand te verhuren. Het gebouw moest dan eerst opgeknapt worden, maar voor een klein bedrag zou het er weer goed uitzien. Ze besloten om dit te doen en hierna konden ze het pand verhuren. We hadden al snel huurders gevonden en ze waren erg blij met de keuze. De laatste 6 jaar konden ze het pand verhuren en op die manier extra geld verdienen. Mijn ouders hadden de laatste tijd een aantal tegenvallers en wilden dit verhuurd verpand verkopen. Door dit verhuurd verpand te verkopen, zouden ze in een keer hun problemen kunnen oplossen en dit leek mij ook de beste keuze. Er zat echter nog een huurder in het pand en we wisten niet of het mogelijk was om een verhuurd pand te verkopen.

Een verhuurd pand verkopen via DeBedrijfsmakelaar.nl

Mijn ouders en ik dachten dat het niet mogelijk zou zijn om het pand te verkopen, zolang er nog een huurder in zat, maar we wilden het graag uitzoeken. De huurder had nog een contract voor 7 maanden en wilde liever niet uit het pand. Online zochten wij naar informatie over een verhuurd pand verkopen en vonden een aantal websites. Een van de websites die wij vonden was https://www.debedrijfsmakelaar.nl/. Wij zagen dat dit bedrijf helpt met het verkopen van panden en het leek ons verstandig om dit bedrijf op te bellen. Tijdens het gesprek legden wij uit, dat wij een verhuurd pand verkopen wilden, maar dat wij niet wisten of wij dit mochten doen. Wij wilden graag weten wat onze mogelijkheden waren en hoe we het beste het pand konden verkopen. De adviseur legde ons de verschillende opties uit en vertelde ons dat zij ons konden helpen met de verkoop. Wij konden via hun website het pand verkopen en dit was niet duur. Via de website konden wij aangeven via welke kanalen wij wilden verkopen. Veel extra opties zijn gratis en voor een aantal moet je extra betalen. Wij maakten een selectie van de opties die wij wilden en DeBedrijfsmakelaar zou daarna de rest verzorgen.

Het pand erg snel verkocht

Via DeBedrijfsmakelaar.nl konden wij al snel ons verhuurd pand verkopen. We dachten dat het erg lang zou duren, maar het ging veel sneller dan wij hadden verwacht. Het verkopen via deze website was erg gemakkelijk en erg goedkoop. Wij werden constant op de hoogte gehouden van de vorderingen en vonden het een prettige samenwerking. Wij kunnen DeBedrijfsmakelaar.nl aanraden.

  • Een verhuurd pand verkopen
  • Je kan zelf de opties kiezen
  • Veel opties zijn gratis
  • Snel het pand verkocht
  • Verkopen was niet duur
  • Goede communicatie met het bedrijf
Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn


Comments are closed.