Cursus en Opleidingen

Een VM ware training volgen bij Fast Lane

maandag, 27-3-2017  

Moet u van uw werkgever een VM ware training volgen? Of wilt u juist uw hele team stimuleren om hun kennis over deze software op te halen? Wat de reden dan ook is, bij flane.nl kunt u een VM ware training volgen met betrekking tot de software die u van dit merk gebruikt. Wat betekent het als u een VM ware training bij ons gaat volgen? Dat u allereerst te maken krijgt met een goedgevuld programma. U hebt er immers geen zin in en al helemaal geen tijd voor om lang in de schoolbanken te zitten. Daarom combineren we de verplichte theorie met vele practica. Hoe kunt u immers anders leren om in de praktijk met deze software te werken? Natuurlijk zal een VM ware training wel een paar dagen duren. We geven de cursus daarom in Utrecht, de meest centraal gelegen provinciehoofdstad van het land. Nabij het hoofdstation weet u ons al snel te vinden. Een hotel boeken is ook een eitje want in deze grote stad in de Randstad zijn diverse hotels en motels te vinden. Natuurlijk kunt u er tevens voor kiezen om elke dag met de auto of trein naar het trainingscentrum te komen. Maar als u in de noordelijke, oostelijke of zuidelijke provincies woont en werkt dan is dat wellicht niet de meest ideale oplossing.

Dankzij een VM ware training kunt u werken met deze software

Zoekt u vandaag nog de VM ware training uit die aan uw wensen voldoet. Immers, VM maakt diverse soorten software. Van virtualisatie tot aan Cloud management, we geven de VM ware training per onderwerp en per softwareversie. En daarmee onderscheiden we ons misschien nog wel het meeste van andere bedrijven die dergelijke trainingen aanbieden. U koopt immers niet om het half jaar het nieuwste van het nieuwste. U kunt prima een paar jaar een bepaald type software van VM gebruiken om uw virtuele schijven mee te draaien. VM zal zelf upgrades en updates aanbieden die vrijwel altijd direct gedownload en geïnstalleerd kunnen worden. Daarom hebt u een behoorlijke waslijst om uit te kiezen. We hopen dat u daarom de VM ware training bij ons wilt volgen want hier is er voor ieder wat wils te vinden. We hoeven u wellicht niet uit te leggen wat VM kan doen en betekenen voor uw IT-bedrijf. In het kort kunnen we wel stellen dat u:

  • Hosts en guests kunt aanmaken op één en dezelfde computer zodat er meerdere besturingssystemen en zelfs diverse websites op kunnen worden gedraaid.
  • En u kunt als beheerder al deze programma’s en hardware beheren.
  • Uiteraard levert VM er virusscanners bij zodat een hack of een virus direct worden geweerd.

Bij ons sluiten theorie en praktijk naadloos op elkaar aan

Wilt u graag een VM ware training volgen? Kijk dan eens op onze website http://www.flane.nl/. U zult zien dat we diverse trainingen van de meest uiteenlopende IT-programma’s bieden. Belt u ons vervolgen op om een VM ware training in te plannen. U kunt tevens uw telefoonnummer achterlaten, dan bellen we u terug op een tijdstip dat u beter uitkomt. Mailen kan vanzelfsprekend ook. U kunt uiteraard per type software op de site al de beschikbare cursusdagen terugvinden. Ook online kunt u snel een reservering maken. We bieden een persoonlijke VM ware training aan zodat u binnen uw eigen tijd het certificaat kunt halen. Wilt u op de hoogte blijven van veranderingen binnen ons assortiment? Er komen immers nieuwe versies van onder andere VM op de markt en we willen de eerste zijn die daarin een training kunnen aanbieden. Meldt u daarom aan op de gratis nieuwsbrief!

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn


Comments are closed.