Mens en gezondheid

Een voedingscoach kan u helpen om af te vallen

dinsdag, 22-5-2018  

Er zijn in Nederland heel erg veel mensen die graag een paar kilo’s of meer zouden willen kwijtraken. Velen gaan daarom naar de sportschool om zich daar in het zweet te werken. Dat is een heel goede eerste stap, maar er is helaas meer nodig om ervoor te zorgen dat u de kilo’s die u kwijtraakt ook niet eenvoudig meer terugkrijgt. Heel veel mensen vergeten dat het ook belangrijk is om een keer te kijken naar het voedingspatroon dat zij in de loop der jaren hebben ontwikkeld. Wij kunnen als voedingscoach veel voor u betekenen. Wij werken namelijk al heel veel jaar als voedingscoach en wij hebben in de loop der jaren al heel veel mensen mogen helpen. Wij willen u daarom graag vragen om snel een keer contact met ons op te nemen om te horen wat wij als voedingscoach allemaal voor u zouden kunnen betekenen. Tijdens het kennismakingsgesprek zullen wij met u gaan kijken wat u graag zou willen bewerkstelligen. Voor sommige mensen betekent dit dat zij graag de verloren kilo’s van zich af willen houden, voor anderen betekent het juist dat wij zullen gaan kijken hoe wij het gewicht juist kunnen laten toenemen. Want ook ondergewicht kan iets zijn waar u onder kunt leiden. Wij kunnen u als voedingscoach laten zien wat nodig is om gewicht te creëren en wij kunnen u daarin ook goed begeleiden. Wij willen u vragen om daarom snel een keer naar onze site te komen kijken om te zien wat wij allemaal voor u kunnen betekenen. Wij staan altijd voor u klaar om u van deskundige adviezen te voorzien. Onze mensen hebben allemaal een degelijke opleiding weten te volgen en zij beschikken daarnaast over vele jaren ervaring. Wij hopen dan ook dat u snel een keer contact met hen zou willen opnemen.

Als voedingscoach kunnen wij u gericht adviezen geven

Wanneer u een keer gebruik zou willen komen maken van de diensten van ons als voedingscoach, dan willen wij u vragen om een keer naar onze site te komen kijken om te zien wat wij allemaal voor u kunnen betekenen. Op Voedingdoorbalans.nl kunt u precies zien wat wij allemaal voor u kunnen betekenen. Wij doen ons uiterste best om iedere doelgroep te helpen. Bent u bijvoorbeeld zwanger? Dan is het zeer belangrijk dat u de juiste voeding tot u neemt. Wanneer u besluit om gebruik te komen maken van onze voedingscoach dan kunt u van hem of haar de juiste adviezen krijgen over wat u bijvoorbeeld het beste kunt eten, of wat u vooral moet laten staan. Er zijn namelijk ook voedingsmiddelen die u tijdens uw zwangerschap absoluut niet moet gaan eten. Uiteraard zullen wij u ook aanmoedigen om te stoppen met roken wanneer u zwanger bent. Als voedingscoach kunnen wij u helpen om een gezonde levensstijl te ontwikkelen. Dit betekent dat wij samen met u zullen kijken naar wat u doorgaans eet en hoe u toch lekker kunt eten, zonder dat dit schadelijk is voor uw gezondheid. Wij hopen dat u snel een keer naar onze site wilt komen kijken om een afspraak met ons in te plannen. Het adres is Balansdoorvoeding.nl.

Wij kunnen ook op uw school advies over voeding geven

Wanneer u op een school werkt en van mening bent dat er daar nog wel wat aan de voeding gedaan kan worden, kunt u ons ook altijd inschakelen. Wij kunnen u helpen met:

  • het geven van advies over gezonde voeding
  • voeding aanleveren waar kinderen gezonder van worden
  • voorlichting geven over een gezonde levensstijl

wij hopen u snel een keer te mogen spreken.

Lees meer…

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn


Comments are closed.