Woning en Tuin

Een wake up light bootst een natuurlijke manier van wakker worden na

woensdag, 2-3-2016  

Ledoutletshop - wake up lightNooit meer akelig vervelend wakker worden door een wekker dat een alarm produceert, waarbij u gelijk tegen het plafond aan slaat van schrik. Uit onderzoek is gebleken dat het natuurlijk wakker worden veel gezonder is voor lichaam en geest. Natuurlijk is het in ons land niet mogelijk om dan maar twee uur later op uw werk te verschijnen, maar is er wel een andere goede mogelijkheid. Heeft u al eens een wake up light overwogen? Dankzij een wake up light kunt u heel aangenaam wakker worden door de combinatie van licht en muziek. Beide worden langzaamaan versterkt tot de ingestelde alarmtijd. Een wake up light kunt u onder andere kopen via Ledoutletshop.nl. Hier vindt u de beste wake up light tegen een aangename prijs. Een wake up light kunt u geheel naar eigen wens instellen. Enkele van de specificaties van een wake up light:

  • Duurzame led verlichting
  • Inclusief stroom adapter
  • Ingebouwde timer
  • Energiezuinig A-label
  • Ingebouwde FM-radio

Wilt u meer specificaties lezen over de wake up light, kijk dan eens op de genoemde website. Gelijk de wake up light bestellen kan natuurlijk ook!

Dankzij een wake up light kunt u fris en fruitig aan de dag beginnen

Als avondmens houdt u er enorm van om juist in de avond lekker bezig te zijn. Op dat moment voelt u zich op uw best. De avonden mogen wat u betreft zo lang mogelijk duren. Zeker wanneer het zomer is de avonden lang zijn, voelt u zich juist op dit dagdeel super actief. U vindt het heerlijk om nog even wat achterstallig werk weg te werken of juist lekker in de tuin te zitten. Eigenlijk is het jammer om op het hoogtepunt van de dag al naar bed te moeten, maar feit is nou eenmaal dat u de volgende dag gewoon weer aan het werk moet. U kunt al uitzien naar het weekend waarin u geen wekker hoeft te zetten en even heerlijk bij kunt slapen. Het liefst zou u de ochtenden gewoon overslaan, al weet u dat dit gewoon niet mogelijk is. Wat wél mogelijk is, is om zo goed mogelijk te genieten van de avonden en het naar bed gaan zo lang mogelijk te rekken. Hoe later u naar bed gaat, hoe groter de kans dat u zo laat mogelijk op de ochtend wakker wordt. Eigenlijk heeft het niet eens direct te maken met het overslaan van de ochtenden, want u heeft nou eenmaal veel moeite met het opstarten. Het duurt normaliter wel een paar uur voordat u zich een beetje fit voelt en u zich goed kunt concentreren. Dat is best lastig, omdat er op uw werk verwacht wordt dat u gelijk helemaal uitgerust van stapel kunt gaan. Niets is echter minder waar. Op zomerdagen gaat het eigenlijk nog wel, maar juist de winterdagen zijn vreselijk. U wordt eerst ruw wakker geschud door de wekker en moet uw heerlijk warme bed verlaten. Buiten uw bed is het koud en omdat het nog donker is buiten lijkt het net alsof u midden in de nacht opstaat. U ontbijt in een koude kamer en stapt daarna uw koude auto in. Bent u eenmaal op uw werk beland, dan heeft u grote moeite om uw ogen open te houden. De verwarming staat er al heerlijk warm te gloeien en doordat het buiten nog donker is, voelt het aan alsof u weer terug bent beland in bed. Daardoor is het extra moeilijk om u te concentreren op uw werk en pakt u eerst maar eens een kop koffie. U hoopt dat de koffie u de eerste uren van de dag door helpt. Eigenlijk is het minst fijne van de dag dat u ruw wakker wordt gemaakt door de wekker. U schrikt zich iedere ochtend enorm door het akelig harde geluid van de wekker. Natuurlijk is het nodig om u wakker te krijgen, maar daardoor wordt u iedere ochtend boos wakker. U heeft steeds weer de neiging om het apparaatje het raam uit te smijten. Het liefst zou u op een zo natuurlijk mogelijke manier wakker worden. Het is ook een feit dat het veel gezonder is om uitgeslapen wakker te worden in plaats van vroeg te worden wakker geschud door de wekker. Uitslapen is er helaas niet bij op werkdagen, maar gelukkig hebben we een goede oplossing voor het zoveel mogelijk natuurlijk wakker worden. Heeft u al eens een wake up light overwogen aan te schaffen? Dankzij een wake-up light wordt u, ondanks dat u geen ochtendmens bent, vrolijk en rustig wakker.

Wakker worden in het bos, op de heide of aan zee

Uw vreselijke wekker kan voorgoed de deur uit wanneer u eens kennis heeft gemaakt met de wake up light. Een wake-up light bootst het natuurlijk wakker worden na, zodat u niet ruw wakker wordt geschud maar juist heel geleidelijk aan wakker kunt worden. Zo wordt u dus op een aangename manier uit uw slaap gehaald en begint u de dag veel prettiger. Wilt u wakker worden alsof u aan zee bent? Stelt u zich eens voor dat u slaapt aan een prachtig strand en vanuit uw bed de blauwe zee kunt zien. Of stelt u zich eens voor dat u diep in het bos slaapt op een plek waar geen mens kan komen. Alles is mogelijk dankzij een wake up light. Dankzij een wake up light waant u zich in een bos, weide of bij de zee. Wilt u gelijk een wake up light bestellen, kijk dan eens op de website Ledoutletshop.nl. Voortaan wordt u heerlijk uitgerust en aangenaam wakker.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn


Comments are closed.