Bedrijven en Bedrijfsleven

Een walkie talkie mag niet ontbreken binnen de dienstverlening

woensdag, 19-4-2017  

Walkie Talkie kopen? | De beste kwaliteit | WalkieTalkie.nl

Zou u graag een setje portofoons willen kopen? Dan bent u op onze website, walkietalkie.nl, duidelijk aan het goede adres. We zijn gespecialiseerd in het aanbieden en online verkopen van de walkie talkie. U begrijpt natuurlijk wel dat er verschillende merken op de markt zijn verschenen, elk met hun voor- en nadelen. We hebben een breed assortiment zodat u er wel vanuit kunt gaan dat u een portofoon kunt vinden die aan uw vereisten zal voldoen. Gaat het bijvoorbeeld om de hoeveelheid kanalen? Of speelt de reikwijdte, dus de straal waarbinnen u met andere kunt communiceren via een walkie talkie een belangrijke rol? Ook zoiets banaals als de prijs of populariteit van een walkie talkie kan een rol spelen bij het maken van de beslissing om al dan niet een walkie talkie via onze webwinkel te kopen. Omdat we het u natuurlijk graag wat eenvoudiger maken, kunt u snel zoeken via de website door per categorie te bekijken welke walkie talkie aan uw wensen voldoet. Bekijkt u tevens de technische specificaties zodat u de diverse portofoons snel met elkaar kunt vergelijken. De walkie talkie wordt binnen diverse branches gebruikt. We willen er een aantal uitlichten dus lees vooral even verder. Dan hebt u een beter beeld over de mogelijkheden die het gebruik van een portofoon u kunnen geven.

Ook in havens en industrieterreinen is de walkie talkie onmisbaar

Een walkie talkie wordt natuurlijk veel door de hulpdiensten gebruikt. Een politieagent, ambulancepersoneel, de brandweer en de douane werken te allen tijde met een portofoon in de auto of aan hun broek. Het zijn lijnen die niet zomaar verstoord kunnen worden door een technische storing van en telecombedrijf. Ook het leger gebruikt de portofoon en dat geldt voor zowel de marine, de landmacht als de luchtmacht. Binnen deze dienstverlenende sectoren is de walkie talkie aldus onmisbaar. Sterker nog: het kan levens redden. Ook in de transportwereld van goederen en mensen is de portofoon een bekend gezicht. Op luchthavens, op stations en in de haven gebruikt men deze telefoon voor het laden en lossen en kan men elkaar op de hoogte houden van de stand van zaken. Zelfs binnen grote winkels is dit een uitkomst. Want er zijn bouwmarkten en supermarkten met een enorme oppervlakte. Communiceren gaat lastig worden zonder een zogenaamd “oortje” dat is verbonden met de walkietalkie. Welke services bieden we u en waarom zou u in de eerste plaats bij ons bestellen?

  • Ten eerste geldt bij ons de regel: bestelt u voor 12:30 uur op maandag tot en met vrijdag, dan heb u de bestelling morgen thuisbezorgd.
  • Ten tweede is de bezorging gratis vanaf 35 euro.
  • En ten derde is het product direct gebruiksklaar.

Maak een gratis account aan, dan bent u minder tijd kwijt met bestellen

Want dan blijven al uw gegevens bewaard en kunt u direct aanklikken welke walkie talkie u wilt kopen zodat u direct kunt afrekenen via een online betaalservice. Denk daarbij aan iDEAL, Afterpay, PayPal of betaal met uw credit card. We kunnen de volgende werkdag al de walkie talkie afleveren. Dus waar wacht u nog op? Maak de communicatie binnen uw bedrijf beter door te investeren in deze geweldige walkie talkies. De klantgerichtheid maar ook de veiligheid van uw personeel zal zienderogen vooruitgaan. En ook niet onbelangrijk: men kan sneller hun werk doen omdat men vlug met elkaar over grote afstanden kan communiceren. Bent u tevreden over onze producten? Laat dan gerust een berichtje achter of geen een persoonlijk cijfer over onze service. Hebt u ten slotte nog enige vragen? Dan staat onze klantenservice via de mail en ook telefonisch voor u klaar. Lees meer..

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn


Comments are closed.