Mens en gezondheid

Elektronische sigaret kopen

zondag, 13-9-2015  

E-smokershop - elektronische sigaret kopenVoor verstokte rokers is een elektronische sigaret kopen een uitstekend idee. Veel mensen twijfelen er aan of het verstandig is om dit te doen, de verhalen die hierover in de media te horen zijn, zijn immers niet allemaal even positief. Zo zouden er in een elektrische sigaret ook schadelijke stoffen zitten en zou elektrisch roken aanzetten tot gewone sigaretten gaan roken. Maar bij dergelijke nadelen wordt altijd uitgegaan van de gevolgen voor een niet-roker. Voor rokers is een elektronische sigaret kopen juist een ideale oplossing. Velen willen immers graag stoppen met het gebruik van tabak, maar het lukt hen maar niet om echt af te rekenen met hun rookverslaving. Vaak komt dit doordat ze in bepaalde situaties of op bepaalde momenten hun sigaretje te sterk missen. Hierdoor vallen zij weer terug op hun sigaret en dat is natuurlijk nooit gunstig. Een elektronische sigaret kopen is dan een veel betere oplossing. Hiermee kunnen zij nog steeds gewoon een sigaretje opsteken op een moment dat zij dit prettig vinden, zonder dat ze de schadelijke gevolgen van tabak ondervinden. E-sigaretten zijn namelijk vele malen beter voor de gezondheid dan gewone exemplaren. Een andere reden waarom een elektronische sigaret kopen voor rokers wel een goed idee is, is dat zij hiermee heel geleidelijk van hun nicotineverslaving af kunnen komen. Iedere roker weet dat nicotine een ontzettend lastige stof is om van af te kicken, maar met een e-sigaret hoeft u hier niet ‘cold turkey’ van af te kicken. De vloeistoffen die u gebruikt voor elektrisch roken, zijn namelijk in veel verschillende varianten te krijgen. Er zijn variaties verkrijgbaar waar helemaal geen nicotine aan toegevoegd zit, maar er zijn ook varianten waarbij een beetje of juist heel veel nicotine is toegevoegd. Als verstokte roker kunt u beginnen met een variant met een hoog nicotinegehalte en dit vervolgens steeds verder af gaan bouwen tot u helemaal zonder nicotine kunt. Zo stelt een elektronische sigaret kopen u dus in staat om op een geleidelijke manier van uw nicotineverslaving af te komen.

Waarom een elektronische sigaret kopen?

Naast de mogelijkheid om op een geleidelijke manier van uw nicotineverslaving af te komen, biedt een elektronische sigaret kopen u nog meer voordelen. Een elektronische sigaret kopen is ook een goed idee met het oog op:

  • uw gezondheid
  • de gezondheid van uw naasten
  • de mogelijkheid tot roken in openbare gelegenheden
  • financiële besparingen
  • meer mogelijkheden wat betreft verschillende smaken

De meeste mensen die een elektronische sigaret kopen doen dit natuurlijk vooral met het oog op hun eigen gezondheid. Iedereen weet tegenwoordig immers dat het niet echt een gezonde gewoonte is, die veel schadelijke effecten heeft op de gezondheid. De longen worden erdoor aangetast, net als hart en bloedvaten. Hierdoor kunt u ernstig ziek worden en de overlijdenskans ligt bij rokers dan ook een stuk hoger dan bij niet-rokers. Stoppen met het gebruik van gewone sigaretten en een elektronische sigaret kopen, is voor uw eigen gezondheid dus een stuk beter. Maar niet alleen voor die van uzelf, ook voor uw naasten is het een stuk gunstiger als u een e-sigaret gaat gebruiken. Uit verschillende onderzoeken is immers gebleken dat meeroken net zo schadelijk voor de gezondheid is als zelf roken. U wilt uw naasten natuurlijk niet ziek maken met uw gewoonten, daarom is het overstappen op e-sigaretten ook een zeer goed idee. Een elektronische sigaret kopen is ook een goed idee als u vaak openbare gelegenheden bezoekt waar u graag een sigaretje op zou willen steken, maar waar dit niet mag vanwege het rookverbod. U kunt dan denken aan restaurants, hotels of uitgaansgelegenheden. Omdat elektrische sigaretten geen rook uit stoten en geen schadelijke effecten hebben op omstanders, zijn deze in dergelijke gelegenheden vaak wel toegestaan.

Koop bij E-smokershop

Een elektronische sigaret kopen is dus voor uw gezondheid en voor die van anderen een uitstekend idee en stelt u bovendien in staat om ook in openbare gelegenheden te roken. Maar daarnaast is het ook voor uw portemonnee een goed idee om over te stappen op elektrisch roken. Natuurlijk kost een elektronische sigaret kopen de eerste keer wel even wat geld, omdat u dan alles aan moet schaffen wat u hiervoor nodig hebt. Maar doordat het apparaatje zelf een lange levensduur heeft, hoeft u vervolgens alleen maar iedere keer nieuwe e-liquids te kopen. Deze zijn een stuk voordeliger geprijsd dan gewone sigaretten, waardoor u echt veel geld kunt besparen. Met een elektronische sigaret kopen stelt u uzelf ook in staat om te kiezen uit meerdere smaken. Met gewone sigaretten kunt u alleen kiezen uit verschillende merken en natuurlijk heeft ieder sigarettenmerk zo zijn eigen smaak. Maar met elektrisch roken hebt u veel meer verschillende opties in smaakvarianten. Zo kunt u uit verschillende tabakssmaken kiezen, bijvoorbeeld die van uw eigen favoriete sigarettenmerk. Maar u kunt ook kiezen voor fruitsmaken of bijvoorbeeld een muntsmaak. Er valt dus veel meer te variëren. Dan met gewone sigaretten. Bent u nieuwsgierig geworden naar de verschillende mogelijkheden of wilt u een elektronische sigaret kopen gaan, dan bent u bij E-smokershop aan het juiste adres. Zij zijn namelijk gespecialiseerd in deze producten en daardoor zijn zij een uitstekende keus wilt u een elektronische sigaret kopen. Bij hen vindt u bijvoorbeeld complete starterskits, waarbij u in een keer alles hebt wat u nodig hebt voor elektrisch roken. Maar ook vindt u er diverse losse onderdelen, zoals batterijen en opladers, en een ruim aanbod aan e-liquids.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn


Comments are closed.