Bedrijven en Bedrijfsleven

Enterprise asset management

dinsdag, 10-10-2017  

Door het invoeren van Enterprise asset management van Gemba krijgt u meer overzicht in de bedrijfsprocessen van uw organisatie. Door alles binnen een systeem te houden, kunt u sneller bij alle informatie van lopende processen. Hierdoor hoeft u niet te wisselen tussen meerdere systemen. U loopt geen informatie mis en bent er eerder bij als er wijzigingen of correcties toegepast moeten worden. Met behulp van de Enterprise asset management kunt u de kwaliteit van uw bedrijfsvoering ophogen, wat in het voordeel zal zijn van vele organisatorische operaties. Gemba beschikt over ruim 20 jaar ervaring in de implementatie van Asset & Service Management Systemen. Hun systemen zijn met name gerichte IBM oplossingen die tot meer overzicht moeten leiden binnen een organisatie. Hierbij heeft u niet te maken met een rigide systeem, maar Gemba biedt opmaat-oplossingen. Voor uw organisatie kan het gehele systeem aangepast worden aan de behoeften en eisen van het bedrijf. Geen organisatie is hetzelfde en juist die uniekheid moet gewaarborgd en gerespecteerd worden. Gemba is hier zich van bewust. Door de management systemen van Gemba komt u te werken met een systeem wat leidt tot meer efficiëntie, overzicht en progressie in uw bedrijfsvoering.

Enterprise asset management, een overzichtelijke oplossing

Bent u al tijden op zoek naar een oplossing om meer overzicht te krijgen in de voortgang van uw processen? Dan is Enterprise asset Management van Gemba wat u nodig heeft. Op de website gemba.nl bieden zij uitgebreide informatie over hun oplossingen voor het beheer van de volgende bedrijfsgegevens als de bedrijfsactiva en kapitaalgoederen van de business units, locaties en faciliteiten. Het ontwerp, de installatie, bediening en vervanging worden allemaal in de Enterprise asset management geïntegreerd voor een optimaal overzicht van:

  • Activa
  • Processen
  • Financiële systemen

Hiervoor bieden zij de volgende toepassingsmogelijkheden voor IBM Maximo en IBM PMO:

  • IBM Maximo Asset Management: voor continue inzicht in uw activa en werkprocessen ten gunste van de uitvoering van operationele workmanagement processen.
  • IBM Maximo Health, Safety and Environment (HSE) Manager: een platform voor de integratie van gezondheid, veiligheid en milieu met betrekking tot werk en asset management.
  • IBM Predictive Maintenance & Quality: ideaal voor de monitoring van uw machines. Zo signaleert u de status van uw machines en bent u er op tijd bij als een productieproces dreigt te worden verstoord.

Naast de genoemde toepassingen behoren ook de IBM Maximo Schedular, het Gemba Prestatie Meetsysteem en IBM Mobile First tot de Enterprise asset management van Gemba. Allemaal zo opgebouwd om uw bedrijf een totaaloverzicht te bieden van de lopende werkzaamheden, resultaten, machines en infrastructuur binnen uw organisatie. Alle details over deze toepassingen staan uitgebreid uitgelegd en beschreven op gemba.nl.

Resultaten en risico’s bijeen

Bij het in stand houden van de werkprocessen gaat het niet alleen om de gunstige cijfers. U wilt ook weten wanneer en waar de knelpunten voorkomen. Door Enterprise asset management zijn deze veel makkelijker te signaleren doordat ze verwerkt zijn in een systeem. Enterprise asset management is gunstig op de volgende punten:

  • Verhoging efficiëntie en levensduur van kapitaalgoederen;
  • Beperken van risico’s binnen het productieproces en installaties met betrekking tot veiligheid en uitval;
  • Overzicht houden op diverse processen die met elkaar in verbinding staan. Door alles vanuit een systeem te monitoren, worden de processen beter bewaakt.

Bedrijven kunnen niet meer om de technologische ontwikkelingen heen. Gunstige ICT-oplossingen kunnen bijdragen aan professionaliteit en transparantie van alle technieken binnen uw organisatie. De professionals van Gemba staan voor u klaar om u te adviseren en op weg te helpen in deze nieuwe technologische weg. Zij zullen u versteld doen staan welke mogelijkheden er bestaan op het gebied van Enterprise asset management. Uw bedrijfsvoering gaat stappen vooruit dankzij Enterprise asset management van Gemba.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn


Comments are closed.