Vakantie en Recreatie

Even helemaal uit de werksfeer via een gezellig personeelsfeest in Twente

dinsdag, 5-3-2019  

Elke dag zijn de meeste mensen in Nederland door de week in ieder geval aan het werk. Het aantal uren verschilt natuurlijk per persoon, want de één werkt fulltime en de andere juist parttime. Maar het kan best zijn dat de parttimer juist parttime werkt, omdat er ook nog een gezin onderhouden moet worden en dat is natuurlijk ook werk. Sommige mensen werken op regelmatige tijden, bijvoorbeeld van 9 tot 5 en andere mensen zijn freelancer of ZZP en werken op onregelmatige tijden. De mensen behorende bij de eerste groep met regelmatige werktijden hebben dus vaak ook gewoon een heel weekend vrij, terwijl ZZP’ers of mensen die een eigen zaak hebben pas weekend hebben als daar tijd voor is. Maar het punt is natuurlijk dat er constant gewerkt wordt, want of je nu 40 of 20 uur in de week werk, regelmatig of onregelmatig, overdag of juist ’s nachts, je bent altijd bezig om je werk hoe dan ook uit te voeren. Anders kun je immers geen geld verdienen en zonder geld wordt het leven lastig. Maar altijd alleen maar werken is uiteraard niet goed voor een mens. Je moet af en toe ook even kunnen ontspannen en gewoon even je geest op iets anders dan werk kunnen richten. Dat doe je waarschijnlijk zelf al wanneer je in je vrije tijd een hobby uitoefent of gewoon lekker relax thuis op de bank hangt. Maar vanuit een organisatie of bedrijf is het natuurlijk ook prettig om de werknemers af en toe even uit de dagelijkse sleur te halen via een personeelsfeest in Twente. Via een personeelsfeest in Twente kunnen de werknemers even met iets anders dan het werk bezig zijn. Tevens is het fijn om de routine via een personeelsfeest in Twente een beetje te doorbreken. Op kantoor volg je immers altijd min of meer dezelfde routine en heb je ook altijd gelijke interacties met je collega’s. Men gedraagt zich op de werkvloer dan ook vaak anders dan in een meer informele of feestelijke setting. Dus een personeelsfeest in Twente is ook ideaal om je collega’s op een andere manier te leren kennen. Als je in de horeca werkt, dan ga je vaak na het werk nog wel even wat drinken en daardoor is werken in de Horeca altijd heel gezellig, want de gezellige borrel hoort er eigenlijk gewoon een beetje bij. Maar als je op kantoor werkt, dan ga je om 5 uur meestal gewoon naar huis. Daarnaast is het ook wel eens leuk, ook als je in de horeca werkt, om eens iets anders te doen dan gewoon een borrel drinken. Daarom is een personeelsfeest in Twente juist zo leuk. Mits je natuurlijk op de juiste plek een personeelsfeest in Twente organiseert.

Een personeelsfeest in Twente organiseer je bij ’t Twents Kwartiertje

Als je een leuk personeelsfeest wilt organiseren, dan ben je bij ’t Twents Kwartiertje zeker aan het juiste adres. Hier kun je terecht voor allerlei leuke themafeesten. Zo kun je gebruik maken van maar liefst 3 zalen waar je gebruik kunt maken van de muziekinstallatie en heerlijk eten. Tevens kun je in Twente natuurlijk ook een personeelsfeestje buiten organiseren. Je hebt in ieder geval voldoende mogelijkheden. Zo kun je bij ’t Twents Kwartiertje terecht voor themafeesten zoals:

  • Foute fuif
  • Ik houd van Holland
  • Casino avond
  • Mexicaanse avond

Kijk voor meer informatie op de site

Mocht je graag meer willen weten over de vele mogelijkheden van een personeelsfeest in Twente, dan kun je allereest altijd even een kijkje nemen op de site van twentskwartiertje.nl.

Lees meer…

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn


Comments are closed.