Kinderen en Speelgoed

Fischertechnik

dinsdag, 5-9-2017  

Wil jij jouw kind speelgoed geven dat niet alleen maar leuk is, maar ook leerzaam? Dan zijn de producten van Fischertechnik echt een uitstekende keus! Mensen hebben al snel de neiging om te denken dat veel dingen te ingewikkeld zijn voor kinderen of dat zij bijvoorbeeld geen interesse hebben in techniek. Vooral meisjes zouden hier weinig in geïnteresseerd zijn. Het tegendeel is vaak echter waar, kids vinden het ontzettend leuk om nieuwe dingen te leren en door dit spelenderwijs te doen, kunnen zij ook bijvoorbeeld de werking van technische of bouwkundige aspecten zeker begrijpen. Fischertechnik biedt uitstekend speelgoed om dit op een leuke manier te ontdekken. Zij bieden bouwpakketten waarmee kinderen zelf verschillende zaken in elkaar kunnen zetten en waarbij techniek ook een rol speelt. Zo kunnen zij op een speelse manier leren werken met aandrijving van kleine motoren, met de werking van raderen of – als ze wat ouder zijn – met de koppeling met computers. Dit zal hen zeker op een heel andere manier stimuleren dan wanneer je hen enkel een kant en klare auto of een pop geeft. Fischertechnik is dus een zeer goede keus als jij jouw zoon of dochter graag iets geeft wat leuk en leerzaam is!

Fischertechnik op verschillende niveaus

Wat voor zaken leren kids nu precies van het spelen met Fischertechnik? In de eerste plaats leren ze dingen bouwen, onderdelen op de juiste manier in elkaar zetten zodat het een functionerend geheel wordt. Hier kunnen de kinderen al vanaf een jaar of vijf mee aan de slag gaan. Hebben ze dit onder de knie, dan kunnen ze verder met de volgende stap. Ze leren dan bijvoorbeeld de werking van een hijskraan of een vier-wiel aandrijving. Vervolgens zijn er de pakketten die ingaan op hoe bijvoorbeeld brandstofcellen en energiecellen werken. Hoe geeft een auto gas? Hoe wordt er energie opgewekt met behulp van de zon? Deze Fischertechnik pakketten geven dus echt een dieper inzicht in technische principes. Heeft jouw zoon of dochter echt de smaak te pakken en wil hij of zij nog meer leren? Dan is er ook nog de mogelijkheid om te kiezen voor bouwpakketten die gebruikt kunnen worden in verbinding met computers en met 3D printers. Door hen rustig, stap voor stap en in hun eigen tempo te laten spelen met de producten van Fischertechnik, kunnen ze dus echt heel veel over diverse technische principes leren. Dit komt hen zowel op school, als in de rest van hun leven zeker goed van pas!

Kies uit groot assortiment

Zoals gezegd is Fischertechnik te krijgen op verschillende niveaus, namelijk:

  • Junior
  • Advanced
  • Profi
  • Robotics
  • Dynamic
  • 3D Printer

Binnen iedere groep is er een breed aanbod aan bouwpakketten, zoals hijskranen, tractors of auto’s. Waar kun je al deze leuke dingen nu kopen? Bij veel speelgoedwinkels is dit merk niet te vinden en als ze het wel verkopen, dan is de keus helaas vaak beperkt. Dat is natuurlijk jammer, want dan zijn de mogelijkheden om verder te leren snel uitgeput. Wil jij uit een ruim aanbod kunnen kiezen, dan moet je absoluut eens naar de Fischertechnik Webshop gaan. Zij bieden een zeer ruime keus aan artikelen van dit merk, waardoor je zowel voor de kleinsten als voor de grotere kinderen bij hen leuk speelgoed kunt kopen. Ook kun je bij hen terecht voor losse onderdelen, erg handig als er deeltjes verloren zijn gegaan of als jouw kind extra onderdelen nodig heeft voor het maken van zijn of haar eigen bouwwerk. Je kunt met deze materialen echt alle kanten op! Wil jij speelgoed van Fischertechnik kopen, dan doe je dat dus het best bij fischertechnik Webshop!

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn


Comments are closed.