Bedrijven en Bedrijfsleven

Flenzen nodig?

donderdag, 28-5-2015  

Flenzen. U heeft er waarschijnlijk nooit van gehoord, en dat geeft niet. Flenzen worden ingezet in de bouw en zijn dus van essentiële waarde. Flenzen zijn de platte ringen aan het uiteinde van een buis die voor de verbinding zorgt met een andere buis. Twee buizen zijn op die manier met flenzen aan elkaar gezet door bouten en moeren. In flenzen zitten gaten waar de bouten en moeren doorheen moeten. Je ziet ze vaak bij het uiteinde van bijvoorbeeld een gasleiding. Er zijn ook soorten flenzen die alleen voor afsluiting zorgen van een pijpleiding: dit is een blindflens die een plaat is met alleen boutgaten. Normale flenzen zijn dus zoals een ring. Flenzen worden eigenlijk vooral gebruikt bij pijpleidingen. Verder zijn er ook nog vaste flenzen, bevestigd door een lasverbinding, en draadflenzen, die met behulp van schroefdraad vast worden geschroefd aan een pijpleiding. Bent u nou net toevallig op zoek naar een van deze soort flenzen? Dan bent u bij SPF aan het goede adres! SPF is een bedrijf dat is gespecialiseerd in pijpleidingen en flenzen. Hun credo is ‘onze oplossing is uw verbinding’ en dit merkt u in alles! Ze staan voor u klaar, of u nou maatwerk wilt of klant-en-klare producten zoekt. SPF heeft voor alles een oplossing in huis en is daarom van alle markten thuis. Het uitgebreide assortiment zorgt ervoor dat er voor ieder wat wils is, die verlangt naar een specifiek onderdeel voor de pijpleiding. Doordat SPF zowel de productie als handel verzorgt, profiteert de klant van zeer korte levertijden. Ook de moderne magazijnen zijn een uitkomst voor diegene die snelle levering nodig heeft. Wat u ook zoekt, SPF levert het! Het allergrootste voordeel is dat door het brede assortiment, u alle onderdelen van bijvoorbeeld buiscomponenten bij één leverancier kunt aanschaffen. En dat is wel zo fijn, want op die manier is alles perfect op elkaar afgesteld en van dezelfde kwaliteit. Geen gehannes met verschillende kleine onderdeeltjes van verschillende leveranciers. SPF is een betrouwbare partner en heeft klantvriendelijkheid hoog in het vaandel staan. Hun ‘recht door zee’ mentaliteit zorgt ervoor dat zij al jaren een groeiende klantenbasis hebben. De klant is er nog echt koning, want ze doen er alles aan om u te helpen. Wilt u dit nou ook ervaren? Ga dan vandaag nog naar de website en ontdekt het zelf!

Flenzen in alle soorten en maten

U kunt zich waarschijnlijk voorstellen dat er flenzen zijn in alle soorten en maten. Dit komt omdat er ook pijpleidingen in allerlei vormen bestaan. Bij SPF vindt u allerlei flenzen en komt u dus nooit voor een dichte deur te staan. Denkt u bij deze flenzen eens aan de volgende types:

  • Welding Neck
  • Blind
  • Socket Weld
  • Lap Joint
  • Slip-On
  • Long Weld Neck

U ziet het al, bij SPF moet u zijn voor de allerbeste flenzen. Als u in zee gaat met dit bedrijf, gaat alles van een leien dakje. En bovendien zijn ze een betrouwbare partner, die hoogwaardige kwaliteit producten levert. Het gehele assortiment wordt altijd getest op kwaliteit, voordat dit in de verkoop gaat. Zo levert SPF alleen flenzen die conform de EN-norm, DIN-norm en ASME-norm zijn. Dat is wel zo fijn om te weten toch? Zo kunt u een flens laten maken in een speciale uitvoering of een normale uitvoering. Daarnaast kunt u kiezen uit verschillende legeringen en kwaliteiten. SPF heeft voor iedereen iets in het magazijn liggen, en zo niet: dan maken zij dit gewoon zelf! Het gehele proces, van fabricage tot non-destructief onderzoek, wordt door dit bedrijf gedaan. Op die manier weet u als klant altijd dat de producten uitvoerig getest en van goede kwaliteit zijn. Bij SPF kunt u dus terecht voor een zeer wijd uiteenlopend assortiment. U kunt bij ze terecht voor een flens voor de apparatenbouw, of voor eentje die volgens een tekening is ontworpen. U begrijpt dat maatwerk voor SPF een peulenschil is en u altijd kunt vertrouwen op de vakkundigheid van dit bedrijf. Als u op zoekt bent naar een totaaloplossing voor een project, moet u zeker bij dit bedrijf zijn. Het deskundige advies van de vakbekwame specialisten krijgt u er namelijk gewoon gratis bij! Daar profiteert u maar weer mooi van.

Neem vrijblijvend contact op

Al de medewerkers van SPF zijn zeer vakkundig en hebben veel ervaring en kennis. Dit is van het uiterste belang voor het slagen van uw project. De moderne handelsonderneming gecombineerd met hoge kwaliteit fabricage, resulteert in de uiterste vakkundigheid van dit bedrijf. Ook betekent dit dat u eenvoudig en snel al uw gewenste flenzen kunt bestellen bij één bedrijf en hiervoor niet naar tig andere hoeft. Wilt u graag meer weten over de werkwijze? Of heeft u een vraag over de mogelijkheden? Neem dan vandaag nog eens contact op. Dit kan geheel vrijblijvend en de medewerkers staan u graag te woord. Met 50 jaar ervaring en kennis is dit gewoon het meest betrouwbare bedrijf op de markt. U krijgt één aanspreekpartner waarop u kunt rekenen, dat is wel zo fijn. Voor totaaloplossingen moet u dus echt bij dit bedrijf zijn! Ook hebben zij constante beschikbaarheid van materialen op locatie, en dat scheelt u weer in de kosten. Zo hoeft u uw eigen voorraden niet aan te vullen of er in te investeren. SPF voert altijd productinspecties uit door de eigen vakmensen, maakt klant specifieke paklijsten en daarnaast kunt u ook bij ze terecht voor conserveren, stralen of verzinken.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn


Comments are closed.