Marketing en Promotiemateriaal

Flyers drukken

woensdag, 29-4-2015  

Het maken van reclame is een van de belangrijkste manieren om ervoor te zorgen dat je geld verdient als bedrijf. Het belangrijkste doel is natuurlijk het verdienen van genoeg geld om de kosten te dekken, en iets over te houden om zelf van te leven. Je kunt alleen geld verdienen als je betalende klanten hebt, en om meer klanten naar je winkel te trekken moet je laten zien wat je aanbiedt en waar je te vinden bent. Vroeger hadden mensen geen keuze en waren ze aangewezen op de enige kruidenierswinkel in het dorp, maar tegenwoordig is er zoveel concurrentie dat je ervoor moet zorgen dat je klanten trekt. Dit kun je op verschillende manieren doen. Allereerst moet je laten zien wat je in de aanbieding hebt. Dit kun je doen door reclame te maken op verschillende manieren. Je kunt bijvoorbeeld advertenties plaatsen in kranten en op het internet, waarin je laat zien wat je in de aanbieding hebt. Ook kun je flyers drukken met hierin een aanbieding of informatie over je bedrijf. Naast wat je aanbiedt, is ook je naam belangrijk. Naamsbekendheid zorgt ervoor dat consumenten weten wat je doet en aanbiedt, zodat ze naar je toe komen als ze je nodig hebt. Bedrijven als Albert Heijn en Gamma hebben veel van deze naamsbekendheid: eigenlijk iedere inwoner van Nederland weet dat Albert Heijn een supermarkt is en Gamma een bouwmarkt. Dit houdt in dat wanneer ze een pak melk nodig hebben, ze naar een Albert Heijn gaan en als ze een aanpassing aan de woning willen maken zullen ze naar de Gamma gaan. Als je een eigen bedrijf hebt, wil je dat dit ook gebeurt bij jou. Natuurlijk zal dit bij kleinere, lokale bedrijven op een kleinere schaal gebeuren, maar je wilt dat er zoveel mogelijk mensen van je bestaan weten. Flyers drukken met informatie over je bedrijf en bijvoorbeeld de locatie van je bedrijfspand of winkel kan dus een goede invloed hebben op je omzet.

Verschillende soorten flyers drukken

Flyers drukken is een goede manier om bekendheid in de omgeving te verwerven en naamsbekendheid te genereren, wat zorgt voor meer klanten. Als je een beginnend bedrijf bent dat net zijn deuren heeft geopend, is het verstandig om een openingsactie te houden. Je kunt bijvoorbeeld flyers drukken, waarop een uitnodiging voor de opening staat. Ook kun je flyers drukken met een speciale aanbieding, waardoor klanten naar je winkel komen. Zelfs flyers drukken met een aanbieding voor een gratis product zal kunnen zorgen voor een verhoogde omzet, ook al moet je hier eerst zelf een investering in doen. Consumenten houden van gratis en als je ervoor zorgt dat ze naar je winkel komen, weten ze vanaf dat moment waar je te vinden bent en wat je aanbiedt. Flyers drukken kan daarom bijdragen aan het uitbreiden van je klantenkring. Je kunt heel veel verschillende soorten flyers drukken en ook het verspreiden kan op verschillende manieren. Je kunt flyers drukken en deze bezorgen in de buurt, zodat iedereen in de omgeving een flyer in de bus krijgt. Ook kun je flyers drukken en deze via andere bedrijven verspreiden. Je kunt posters en flyers drukken en deze bij een vvv of postkantoor achterlaten, zodat consumenten er zelf voor kunnen kiezen om er eentje mee te nemen. Ook kun je flyers drukken om ze zelf weg te geven aan klanten. Als je kiest voor het zelf weggeven van flyers aan klanten, kun je om je klantenkring uit te breiden een aanbieding doen, die ook voor anderen handig is. Het verspreiden van flyers die kunnen worden weggegeven aan anderen kan bijvoorbeeld lucratief zijn. Je kunt flyers drukken in vele soorten en maten en ze op verschillende manieren verspreiden, maar het zal zeker een goede invloed op het bedrijf hebben.

Www.slimdruk.nl

Je kunt zelf flyers drukken, als je hier de benodigde apparatuur voor hebt. Een flyer die echter geprint is met een goedkope printer, ziet er niet professioneel uit en dit geeft geen goede indruk aan de consument. Daarom is het verstandig om een professional in te huren, die je flyers voor je kan drukken. Je kunt bijvoorbeeld eens op www.slimdruk.nl kijken. Dit bedrijf kan heel veel verschillende soorten promotiemateriaal voor je drukken, zodat het er professioneel uit komt te zien. Slimdruk biedt flyers van hoge kwaliteit tegen een lage prijs aan en het aanleveren van de materialen is heel gemakkelijk. Je kunt een ontwerp uploaden, het gewenste product selecteren en de bestelling afronden in een handomdraai. Naast flyers, levert Slimdruk ook verschillende andere producten, zoals:

 • Ansichtkaarten
 • Boekenleggers
 • Briefpapier
 • Brochures (magazines)
 • Bureauonderleggers
 • Canvas doeken
 • Cd/dvd-covers
 • Deur- en stuurhangers
 • Doorslagvellen
 • Entreekaarten
 • Enveloppen
 • Foamboards
 • Folders

Dit is slechts een greep uit de verschillende mogelijkheden die Slimdruk biedt. Je kunt er terecht voor allerlei verschillende soorten bedrukkingen en je bent verzekerd van een prachtig eindproduct. Je kunt zelf een flyer ontwerpen en het ontwerp uploaden, maar je kunt ook online een ontwerp maken. In de Online Editor kun je zelf een ontwerp maken, ook als je geen verstand hebt van Photoshop en andere programma’s waarmee je dergelijke producten kunt ontwerpen. Daarnaast krijg je een korting van vijf procent wanneer je het logo van Slimdruk op de flyers of ansichtkaarten laat drukken. Wil je meer weten over het uploaden van ontwerpen, flyers drukken of andere producten die Slimdruk aanbiedt? Kijk dan op de website, www.slimdruk.nl.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn


Comments are closed.