Bedrijven en Bedrijfsleven

Gereedschap keuren

zaterdag, 30-5-2015  

Gereedschap keuren, als bedrijf staat u er misschien niet bij stil hoe belangrijk dit kan zijn voor u en uw medewerkers. Veel mensen vergeten dan ook vaak om dit te doen met alle gevolgen van dien. Uw gereedschap keuren is dan ook een erg belangrijk proces dat u om de zo veel tijd door een professioneel bedrijf moet laten doen. Wij zijn zo’n professioneel bedrijf en kunnen uw gereedschap keuren. In deze tekst hopen we u er van weten te overtuigen dat het geen kwaad kan om dit vaak door ons te laten doen. Al was het alleen al om de veiligheid van uw collega’s en uzelf te garanderen. Ga dan ook niet bij de pakken neerzitten en denken dat dit geen nut heeft. Gereedschap keuren levert soms dan ook schokkende resultaten op. Stelt u zich voor dat u te laat bent en er ongelukken gebeuren omdat gereedschap tijdens een gevaarlijke of zware klus kapot gaat. Dat wilt u toch zeker niet op uw geweten hebben! Wij komen dan ook vaak gereedschap tegen dat niet meer door de beugel kan. Soms is het mogelijk om dit te repareren maar soms is de schade zo groot dat u het moet vervangen. Wederom: stel dat u te laat bent met het gereedschap keuren en u komt er dankzij ons achter dat u vrijwel al uw gereedschap moet vervangen, dan kan dit een enorme schadepost met zich meebrengen. Voor grote bedrijven is dit al erg laat staan voor de kleine ondernemers zoals eenmansbedrijven en zzp’ers. Denkt u hier dan ook altijd aan en laat uw gereedschap keuren door een gerenommeerd bedrijf zoals de onze. Daarmee bespaart u door het maken van deze kleine investering op enorme onkosten en zorgt u er voor dat de veiligheid binnen uw bedrijf gegarandeerd blijft. Klinkt u dit allemaal als muziek in uw oren en is het gereedschap keuren absoluut ook bij uw bedrijf nodig? Lees dan gauw verder want dan leggen we u uit hoe u het beste met ons in contact kunt komen.

Laat uw gereedschap keuren met regelmaat

Uw gereedschap keuren is wat wij van TreborTech voor u kunnen doen. Het gaat natuurlijk vaak om erg grote machines en apparaten maar ook uw kleine gereedschappen willen we best eventjes komen bekijken. Wij komen voor het gereedschap keuren dan ook naar u toe zodat u niet uw machines op hoeft te sturen waardoor u er lang niet over kunt beschikken. Wij kennen de wettelijke richtlijnen uit ons hoofd en hebben de licenties waarmee we het gereedschap keuren mogen. Deze norm heet de zogenaamde NEN 3140 norm en daar dient u zich te allen tijde aan te houden. Vooral uw elektrisch gereedschap keuren is van groot belang want ook kortsluiting is natuurlijk iets waar u liever niet aan denkt. Dit zijn zoal de voordelen al u met ons in zee gaat.

  • U vermindert de kans op arbeidsongevallen dankzij het gereedschap keuren omdat er actief ingegrepen kan worden als er sprake is van kapotte onderdelen.
  • Door controle en onderhoud verlengt u de levensduur van uw gereedschap en dat brengt natuurlijk ook veel voordelen met zich mee. Dit zijn altijd flinke investeringen dus u hebt natuurlijk liever klein onderhoud dan dat u geheel nieuwe producten aan moet schaffen.
  • U hebt altijd een goed overzicht van de arbeidsmiddelen in uw bedrijf. Wij kunnen dan ook een lijst opstellen tijdens het gereedschap keuren van al het materiaal dat u voor handen hebt. Zo hoeft u tevens geen inventarisatie meer te doen en raakt u nooit meer iets kwijt.

U leest het, gereedschap keuren is niet alleen wetmatig aan te raden maar biedt diverse voordelen op zowel het gebied van de boekhouding, de veiligheid en het financiële kostenplaatje. Kijkt u dus gauw op onze website: trebortech-montage.nl, dan kunt u direct met ons in contact komen.

Zo voorkomt u gevaar. Veiligheid gaat immers voor alles!

Als u uw gereedschap keuren laat dan ontvangt u nadien van ons een certificaat en identificatienummer zodat het officieel is. Mocht er dan toch iets mis zijn, dan bent u in ieder geval niet aansprakelijk door slecht onderhoud als bijvoorbeeld de Arbodienst of verzekeringsmaatschappijen langs komen. U hebt er aldus alles aan gedaan om problemen te voorkomen dus dan moeten ze haast wel uitbetalen. Dat geeft een gerust gevoel dus laat uw gereedschap keuren voor het te laat is. Hebt u nog vragen over het gereedschap keuren, ons bedrijf of onze werkwijze? Neemt u dan gerust even contact met ons op. Wij doen er altijd alles aan om zo snel mogelijk al uw prangende vragen te kunnen beantwoorden dus vergeet niet om dit te doen. Op de site vindt u een online formulier dat u nu meteen in kunt vullen. Bellen of even een mailtje sturen behoren ook zeker tot de opties. Wilt u weten wat de kosten zijn? Geeft u dan door om welke apparatuur het gaat, hoeveel en leeftijd van deze apparaten. Dan maken we alvast een vrijblijvende offerte waar u niet meteen aan vastzit. Overleg dan ook altijd met uw bestuur en als ook zij akkoord gaan, gaan we over tot het gereedschap keuren. Hebt u een airconditioning? Ook dat kunnen we voor u komen controleren en als het nodig is zelfs repareren. Een kantoor kan immers niet zonder, zeker niet tijdens de warme maanden. Onderhoud aan de airconditioning is van groot belang dus denk hier op tijd in en regel het adequaat!

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn


Comments are closed.