Cursus en Opleidingen

GGZ Opleiding bij Rino Amsterdam

maandag, 30-7-2018  

“Bij Rino Amsterdam vind je een groot aanbod aan GGZ (Geestelijke Gezondheidszorg) opleidingen. Een GGZ Opleiding kan natuurlijk van alles inhouden. Van jeugdpsychiatrie tot ouderenzorg en van zorg bij mensen thuis tot zorg op een afdeling. Je kunt bij deze leerinstelling opgeleid worden voor veel verschillende zorgafdelingen. Voor iedere sector worden opleidingen op maat aangeboden. De lessen worden gegeven door hoogopgeleide docenten. Het spreekt natuurlijk voor zich dat er voor iedere doelgroep een andere aanpak nodig is. Een GGZ Opleiding kan dus van alles zijn. Om een beter idee te krijgen van het aanbod geven we hieronder alvast een paar voorbeelden:

  • Infant Mental Health
  • Schoolpsycholoog
  • Seksuoloog
  • Klinisch psycholoog

Bovenstaande voorbeelden zijn slechts een kleine greep uit het grote aanbod van de opleidingen van Rino Amsterdam. Voor het volledige overzicht kun je uiteraard terecht op de website. Op de site zie je alle beschikbare opleidingen in een handig overzicht bij elkaar. Zo weet je precies wat je kunt verwachten. Houd ook het recente nieuws in de gaten om te weten hoe het zit met de opties van het betreffende jaar. Kies de GGZ Opleiding van jouw voorkeur en behaal op effectieve wijze een erkend diploma in de geestelijke gezondheidszorg.

EMDR Opleiding bij Rino Amsterdam

EMDR (Eye Movement Desensitization and Reprocessing) opleidingen hebben alles te maken met trauma’s. Ook voor deze opleidingen geldt weer dat het zeer uiteenlopende opleidingen zijn en dat ze voor een groot aantal verschillende doeleinden bestemd zijn. Een EMDR Opleiding kan dus voor veel verschillende mensen geschikt zijn. Bij Rino Amsterdam vind je alleen maar erkende opleidingen. Daarom kun je altijd uitgaan van kwaliteit. Bovendien zijn alle leerkrachten hoogopgeleid. Ze hebben allemaal veel ervaring in het betreffende vakgebied. Daardoor kunnen ze veel praktische kennis doorgeven aan de leerlingen. Om op de juiste manier om te gaan met trauma’s is uiteraard en zeer goede scholing nodig. Je hebt veel ervaring en specifieke kennis nodig. Met een EMDR Opleiding leer je dit effectief en snel. Zo kun je binnen korte tijd al de arbeidsmarkt op. Je zal alles gaan leren over trauma’s en de juiste werkmethodes op dit gebied. Van ervaringsdeskundigen leer je de fijne greepjes van het vak. Daardoor krijg je zeer praktijkgerichte informatie en wordt je direct goed voorbereid op de arbeidsmarkt. Kijk online voor meer informatie of neem contact op. Op de website is veel handige informatie te vinden en ook de medewerkers informeren je graag verder.

Erkende leerschool voor de geestelijke gezondheidszorg

Kies je voor Rino Amsterdam, dan kies je voor kwaliteit. De leerinstelling staat al jaren bekend als een zeer goede opleider voor de geestelijke gezondheidszorg. Er is een groot aantal opleidingen om uit te kiezen. Bijvoorbeeld een GGZ Opleiding of een EMDR Opleiding. Maar er is natuurlijk veel meer. Je kunt je onder andere laten opleiden voor de jeugdzorg of de ouderenzorg. Ook als je graag met kinderen werkt kun je terecht bij deze leerinstelling. Voor iedere optie geldt hoe dan ook dat het te maken heeft met geestelijke zorg. Er is veel vraag naar werknemers in de zorg en dus is het een goede keus om om te scholen via Rino Amsterdam. Maar het kan natuurlijk ook jouw eerste opleiding na de middelbare school worden. Wil je meer weten over de vele mogelijkheden? Neem dan gerust contact op voor meer informatie. Er staat altijd een medewerker voor je klaar om je meer te vertellen over de verschillende opties. Op die manier weet je zeker dat de opleiding iets voor jou is. Kijk direct op de website en begin aan jouw nieuwe toekomst. Bij Rino Amsterdam zit je zeker goed.”

Lees meer…

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn


Comments are closed.