Dieren en Toebehoren

Goede hondenverzekering afsluiten

dinsdag, 18-7-2017  

Ben jij op zoek naar een goede hondenverzekering? Surf dan snel naar https://tinki.nl/hondenverzekering/. Op de site van Tinki vind je een handige vergelijkingstool, waarmee je binnen no time de juiste verzekering gevonden hebt. Het werkt snel en eenvoudig:

  • Kies je huisdier
  • Vul je gegevens in
  • Bekijk concurrerende pakketten
  • Maak je keuze!

De eerste stap is natuurlijk het kiezen van je huisdier. Bij Tinki heb je de mogelijkheid om zowel een katten- als een hondenverzekering af te sluiten. Natuurlijk geef je ook even aan of je een mannetjeshond of een vrouwtjeshond hebt, dat is wel zo gemakkelijk! Vervolgens geef je een aantal relevante gegevens van je huisdier op. Zo noem je bijvoorbeeld de leeftijd en het gewicht van de hond. De verzekeringsmaatschappij baseert haar premie op de kans dat er iets met jouw hond gebeurt. Hoe ouder of hoe zwaarder de hond, hoe groter de kans dat je op den duur de dierenarts moet bellen. Vul deze gegevens zo eerlijk mogelijk in, dan krijg je ook een reële schatting van de premie. Sluit je een verzekering af onder valse voorwendselen, dan is de kans heel groot dat je bij een eventuele claim niet wordt uitbetaald. Nadat de gegevens van jouw hond bekend zijn, krijg je een aantal pakketten te zien. Deze sluiten precies aan bij jouw wensen. Dat betekent dat je alleen verzekeringen ziet waar jij iets mee kunt. Tinki.nl is 100% onafhankelijk en heeft dus geen banden met specifieke maatschappijen. Dat betekent dat je altijd de beste keuzes te zien krijgt, niet alleen de verzekeraars die wat meer hebben betaald. Bijna 10.000 mensen hebben al een verzekering afgesloten via de site. Ben je benieuwd wat zij ervan vonden? Lees dan hun ervaringen! Zo kom je direct te weten welke verzekeraar doet wat hij belooft!

Hondenverzekering voor jouw hond

Iedere hond is weer anders, dus moet je iedere hond anders verzekeren. Gelukkig heb je met een hondenverzekering net zo veel flexibiliteit als een normale zorgverzekering. Sommige honden hebben vaak last van hun tanden, dus moeten regelmatig naar de tandarts. Voor die groep is het verstandig tandartskosten voor 100% te laten vergoeden. Sommige honden hebben een sterk gebit, maar spelen vaak buiten. Vergoedingen voor kleine problemen, zoals bijvoorbeeld een wormenkuur of andere diergeneesmiddelen, zijn dan mooi meegenomen. Bij sommige rassen is het bekend dat ze vroeg op laat problemen krijgen met de gewrichten. Hoe goed je ook met ze omgaat, op den duur krijgen ze daar last van. Je kunt aandoeningen aan de heupen of ellebogen extra laten verzekeren. Ook kun je gebruik maken van fysiotherapie om pijn tegen te gaan. Zoals je kunt zien is een hondenverzekering heel divers en kun je alle kanten op. Let goed op het gedrag van je hond en bekijk vervolgens welke verzekering je nodig hebt. Het is wel verstandig om zo vroeg mogelijk te beginnen met verzekeren. Een jonge hond heeft vaak een lagere premie en heeft op latere leeftijd vaak korting opgebouwd. Kortom: sluit een hondenverzekering af die bij jouw trouwe viervoeter past!

Hulp bij de juiste keuze

Het kan lastig zijn om de knoop door te hakken. Soms lijkt het je verstandig om iets te verzekeren, maar twijfel je toch aan de noodzaak. Neem contact op met de klantenservice van Tinki, dan brengen zij je in contact met de juiste contactpersonen. Op die manier weet jij snel welk pakket je echt nodig hebt, niet welk pakket je graag zou willen. Surf snel naar Tinki en bekijk het volledige aanbod. Een hondenverzekering kost slechts een paar euro per maand, waar wacht je nog op?

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn


Comments are closed.