Vakantie en Recreatie

Goede kampeerartikelen

maandag, 31-12-2018  

Iedere zomer maken we weer fantastische herinneringen. We vinden het heerlijk om met de tent rond te trekken. Soms kiezen we voor een (sta)caravan, maar de tent is toch onze favoriet. Niet alle kampeerartikelen kunnen voor altijd gebruikt worden. Ook nu zijn wij weer op zoek gegaan naar nieuwe kampeerartikelen. Het is voor ons vooral belangrijk dat we niet al te dure kampeerartikelen aanschaffen. Soms nemen we namelijk wel eens iets mee, terwijl we de volgende dag dit per ongeluk stuk maken. Meestal hebben we in één zomer meerdere grondzeilen nodig. De ene keer sleep ik de grondzeil kapot doordat we er een haring in hebben geslagen. De andere keer vinden we het zeil zo ontzettend vies om op te vouwen dat we besluiten die weg te gooien. Zo blijven we ieder jaar ons bezighouden met het zoeken naar nieuwe kampeerartikelen. Inmiddels zijn wij een hele fijne website tegengekomen. De website is vooral fijn in gebruik omdat het heel overzichtelijk is. Alle artikelen zijn verdeeld in verschillende categorieën. Dat maakt dat https://www.kifra.nl/kampeerartikelen-grote-collectie-lage-prijzen! fijn is om te gebruiken. We kijken vooral ieder naar tenttapijten en grondzeilen. Als we een grondzeil hebben uitgekozen, zorgen we toch altijd voor extra reserves. Hoewel weggooizeilen niet goed zijn voor het milieu, is het wel erg handig wanneer je op vakantie bent. Op vakantie wil je je namelijk niet bezighouden met het zoeken naar een nieuw grondzeil wanneer dit nodig wordt geacht.

De kampeerartikelen van Kifra

De kampeerartikelen van Kifra zijn in de volgende categorieën onderverdeeld:

 • Verlichting;
 • Elektriciteit;
 • Gas;
 • Water;
 • Koelen;
 • Verwarmen;
 • Onderhoud en reparatie;
 • Tenttapijt en grondzeilen;
 • Organizers;
 • Kooktoestellen;
 • Huishoudelijk;
 • Sanitair;
 • Overig.

Je ziet direct dat de website hierdoor ontzettend overzichtelijk is. Zodra je weet waar je naar op zoek bent, is het een kwestie van de juiste categorie aanvinken. Ook zijn er ontzettend veel kampeerartikelen te koop waarmee je het gevoel van echt kamperen kunt behouden. Er zijn mensen die van heel veel luxe houden. Tegelijkertijd zijn er ook nog eens veel mensen die graag helemaal terug naar de basis willen. Wij vallen er zelf tussenin. Het ene jaar kiezen wij voor iets meer comfort en dus luxe. Het andere jaar kiezen wij ervoor om te gaan backpacken, dan nemen we vooral de belangrijkste kampeerartikelen mee. Kifra biedt de mogelijkheid om te kiezen. Zo zou je bijvoorbeeld een toiletemmer kunnen gebruiken, terwijl er ook een luxer artikel te koop is. Dan zou je namelijk een draagbaar toilet of een chemisch toilet kunnen kopen. Zelf vinden wij dit niet nodig, omdat wij nog geen kinderen hebben. Echter moet ik toegeven dat ik een toiletemmer zelf stiekem best wel fijn zou vinden.

Kies, koop en gebruik

Bij Kifra loop je dus echt niets mis. Er is van alles mogelijk. Omdat er veel te kiezen valt, kun je ook kiezen voor kampeerartikelen dat jou het beste ligt. Inmiddels hebben wij goede grondzeilen uit kunnen kiezen. Wij zijn klaar voor een nieuw jaar kamperen. Wel hebben we besloten om alvast een bedrag bij elkaar te sparen zodat we ná de zomer van 2019 een aantal nieuwe kampeerartikelen kunnen aanschaffen. De meeste artikelen zijn inmiddels alweer een paar jaar oud. Het is dan een fijn idee om deze te kunnen vervangen. Tegenwoordig heb je bijvoorbeeld lantaarns die veiliger zijn dan oude gaslantaarns. Dit is iets wat ik graag zou willen vervangen. Daarnaast zou het zomaar kunnen dat we volgend jaar toch een draagbaar toilet zullen aanschaffen. Kifra is overigens ook in Enschede in een stenen winkel te bewonderen. Dit is vooral handig als je niet echt kunt kiezen.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn


Comments are closed.