Woning en Tuin

Goedkoopste energie

maandag, 16-4-2018  

Goedkoopste Energieleverancier 2018 l Goedkope energie voor Iedereen!

Wil jij graag wat geld besparen? Dan is het vinden van de aanbieder van de goedkoopste energie een aanrader! Veel mensen die aan besparingen denken, denken aan het opzoeken van goede aanbiedingen. Zij gaan voor hun boodschappen dan bijvoorbeeld naar de supermarkt die de beste acties heeft die week. En hoewel dit natuurlijk helpt om minder geld uit te geven, is het vele malen efficiënter om te kijken bij wie jij de goedkoopste energie af kunt nemen. Als je naar je maandelijkse uitgaven kijkt, dan zul je waarschijnlijk zien dat de energielasten daarvan een vrij groot deel uitmaken. Als je dit weet te verlagen, dan profiteer je daar maand na maand weer van en houd je iedere keer weer geld over om andere, leukere dingen mee te doen. Want hoewel stroom en gas voor ons belangrijk zijn, om ons huis lekker te verwarmen en goed te verlichten bijvoorbeeld, wil je hier natuurlijk niet meer geld aan uitgeven dan strikt noodzakelijk is. Daarom is het vinden van de goedkoopste energie leverancier dan ook echt een aanrader!

Aanbieder van goedkoopste energie vinden

Dat het vinden van een voordelige leverancier dus effectief is, dat is wel duidelijk geworden. Maar wie is nu de goedkoopste energie aanbieder? Dat kunnen we helaas niet zomaar zeggen, dit is namelijk eigenlijk voor iedereen nu anders. Hoe kan dit? Dat heeft te maken met het feit dat een nota uit verschillende soorten bedragen bestaat. Je hebt het vastrecht voor zowel de elektriciteits- als de gasaansluiting en dan heb je voor beide energiesoorten ook nog te maken met een verbruikstarief. Er zijn dus vier variabelen en deze zijn bij iedere leverancier weer anders. Je kunt dus alleen maar achterhalen wie de goedkoopste energie levert door een rekensom te gaan maken aan de hand van jouw jaarlijkse verbruik. Nu zou dit nog wel te doen zijn, als het niet zo was dat we zo ontzettend veel verschillende leveranciers zouden hebben in Nederland. Wil je dan zelf de berekening maken, dan kost dit best veel tijd. Je moet dan immers van hen allemaal op gaan zoeken wat hun tarieven zijn en dan aan het rekenen gaan met jouw verbruik daarbij. En zodra jouw verbruik verandert, verandert het vaak ook weer wie de goedkoopste energie levert voor jouw adres.

Gemakkelijk vergelijken

Hoe los je dit nu op en kom je toch te weten waar je de goedkoopste energie vindt? Dat doe je eenvoudig door gebruik te maken van een vergelijkingssite. Nu zijn er verschillende van deze websites, maar de beste keus is toch wel GoedkoopsteEnergie.com. Wat moet je bij hen doen om er achter te komen naar welke aanbieder jij het best toe kunt gaan? Je vult daarvoor op hun site in:

  • wat jouw adres
  • wat voor soort stroommeter je hebt
  • wat jouw verbruik is voor stroom en voor gas

Op basis daarvan berekenen zij in een wenk waar jij de goedkoopste energie af kunt nemen. Je krijgt hiervan een heel duidelijk overzicht, zodat je meteen ziet hoeveel de diverse jaarprijzen van elkaar verschillen. Met jouw vorige jaarrekening bij de hand, kun je dan ook meteen zien hoeveel jij kunt besparen. Wil jij overstappen? Dan regel je dit ook heel eenvoudig via deze site, zij zetten het proces voor jou in werking, jij hoeft enkel aan te geven naar wie jij wilt overstappen. Zo gaat het vinden van de goedkoopste energie en het overstappen naar de voordeligste leverancier dus echt heel eenvoudig! Wil jij ook gaan besparen op je rekening voor stroom en gas? Ga dan vandaag nog naar deze website en kijk hoeveel jij kunt besparen!

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn


Comments are closed.