Bedrijven en Bedrijfsleven

Groot assortiment aan gaffels

dinsdag, 20-12-2016  

Gaffels & andere bevestigingsmiddelen | T-Technics - Gasveren

Bij T-Technics vindt u een groot assortiment aan gaffels. Voor al uw gewenste doeleinden kunt u het juiste soort gaffel vinden bij dit bedrijf, gevestigd in Hengelo. Het is belangrijk dat gaffels precies de juiste maat en vorm hebben voor optimale werking. Daarom worden ze bij T-Technics met zorg gemaakt. De gaffels worden gebruikt op plekken waar hoge druk of belasting op aansluitdelen voorkomt. Om deze reden zijn ze ook bestand tegen hoge trek- en stootkrachten. Met clip of pen wordt de gaffel bevestigd en is daardoor extra stabiel. De producten zijn uiteraard ook verkrijgbaar in verschillende materialen. Zoals roestvrijstaal en kunststof. T-Technics biedt klanten niet alleen een groot assortiment, maar ook goede service. Ook de volgende punten gelden voor dit techniekbedrijf:

  • Veel producten direct uit voorraad leverbaar
  • Maatwerk geheel naar wens van de klant
  • Bestellingen, ook maatwerk, worden snel geleverd

Omdat het assortiment zo uitgebreid is, kunnen klanten ook kiezen uit veel verschillende merken. Daarnaast zijn andere producten zoals gasveren en kogelgewrichten natuurlijk ook bij dit bedrijf te bestellen. Ook als u een product niet direct kunt vinden is dit zo opgelost. De vriendelijke medewerkers helpen u graag met vragen en problemen.

Bestel gaffels op maat

Bij T-Technics heeft u de mogelijkheid om gaffels op maat te laten maken. Dit is ideaal als u heel specifieke wensen heeft voor uw product. Door op de website een formulier in te vullen of door met medewerkers contact op te nemen kunt u uw specifieke wensen doorgeven. Zelfs als u artikelen op maat wilt laten maken, is er sprake van een heel korte levertijd. Wilt u uw eigen naam en of een artikelnummer in de gaffels laten plaatsen? Dit behoort ook tot een van de opties bij dit techniekbedrijf. Bent u op zoek naar stelgaffels, dan kunt u hiervoor bij T-Technics terecht. Dit type gaffel is verstelbaar, waardoor het heel handig en flexibel in gebruik is. Als het in uw situatie het belangrijkst is dat de producten bestendig zijn tegen roest, dan raden we u uiteraard de artikelen van RVS aan. Ze zijn uitermate geschikt voor RVS gasdruk en gastrekveren, want het zijn echte snelbevestigers. De RVS gaffels zijn bestand tegen corrosie en ongevoelig voor verontreiniging. Is dit van minder groot belang, dan is kunststof wellicht de beste optie voor u als bedrijf. Om de juiste keus te maken voor uw situatie staan medewerkers altijd klaar om advies te geven en antwoord te geven op uw vragen. Zo hebt u binnen korte tijd de nieuwe producten in huis en weet u zeker dat u goed zit.

Bevestigingsmaterialen van hoge kwaliteit

U bestelt gaffels bij T-Technics in de categorie ‘bevestigingsmaterialen’. Zoals hierboven al genoemd zijn deze beschikbaar in diverse uitvoeringen. Ook stangkoppen en veel andere producten zijn bij het techniekbedrijf te verkrijgen. De stangkoppen, gaffels en andere producten zijn van hoge kwaliteit en bieden u bovendien een aantrekkelijke garantie. De specifieke voorwaarden van deze garantie zijn ook te vinden op de website. Of neem contact op met een van de medewerkers om hier meer over te weten te komen. Dit kan via de telefoon, mail of het contactformulier. Al deze gegevens vindt u bij elkaar onder het kopje ‘contact’ op de website. Hier vindt u uiteraard ook de adresgegevens, openingstijden en andere praktische informatie. Het techniekbedrijf biedt u meer dan de mogelijkheid om kwalitatieve bevestigingsmaterialen online te bestellen. Ook advies over bijvoorbeeld montageproblemen wordt verzorgd door de medewerkers die altijd graag paraat staan. Met meer dan 30 jaar ervaring met gasveren, gaffels en meer heeft het bedrijf de juiste kennis en ervaring om u snel en gericht te helpen. Lees meer..

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn


Comments are closed.