Bedrijven en Bedrijfsleven

Gun je werknemers een Powerbank naar eigen ontwerp

vrijdag, 30-3-2018  

Mobiele telefoons slurpen energie op het moment dat je deze intensief gebruikt. Nu kun je thuis de telefoon wegleggen en niet gebruiken. Op dat moment zal de batterij heel traag leeglopen. Je kunt dan wellicht wel 3 dagen gebruik maken van de telefoon. Punt is natuurlijk wel dat je die drie dagen alleen redt als je geen gebruik maakt van de telefoon. Minimaal gebruik zal de batterij een levensduur geven van hooguit 2 dagen. En zodra je de telefoon op een rustige normale manier gebruikt, dan kom je vaak niet verder dan een dag. Maar werknemers die bijvoorbeeld een mobiele telefoon gebruiken voor hun werk, die gebruiken de telefoon natuurlijk veel intensiever. In dat geval is het dus ook zo dat de batterij het vaak niet eens 1 dag redt. Als werknemers veel onderweg zijn en dus ook gebruik moeten maken van het 3G of 4G netwerk, dan gaat het helemaal snel met de batterij. Vooral als mensen een iPhone hebben, want de batterij van de iPhone is berucht om de korte batterijduur. De nieuwe modellen gaan inmiddels wel wat langer mee, maar desalniettemin zijn smartphones allemaal beperkt wat betreft de levensduur van de batterij. Daar komt nog bij dat die levensduur ook alleen maar korter wordt naarmate je de telefoon langer in je bezit hebt. Een nieuwe telefoon gaat nog een hele dag mee, maar na 2 jaar red je het niet eens meer voor een paar uur. Het is dan ook altijd belangrijk dat je je telefoon op kunt laden. Dit is helemaal het geval als je de telefoon gebruikt voor professionele doeleinden. Het is niet bepaald handig als je tijdens je werk opeens niet meer bereikbaar bent. Om je werknemers dus te voorzien van genoeg energie is het een idee om gebruik te maken van een Powerbank naar eigen ontwerp of design. Je kunt je werknemers dan voorzien van een Powerbank die ook past bij het bedrijf of beroep dat ze uitoefenen. Je kunt kiezen voor en Powerbank naar eigen ontwerp in de vorm van:

  • Een schip
  • Een truck
  • Een bestelbus
  • Een container
  • Een reddingsvest

Dit maakt het dus meer dan alleen maar een Powerbank. Juist door te kiezen voor een Powerbank naar eigen ontwerp, creëer je een uniek presentje voor de werknemers. Daarnaast hebben ze dan ook alleen dezelfde Powerbank naar eigen ontwerp. Dat zorgt ook onbewust voor een soort van saamhorigheid. Uniformen, maar ook unieke Powerbanks, zorgen altijd voor een gevoel dat je bij een bepaalde club hoort. Het benadrukt in die zin het zogenaamde in-groep gevoel. Dus als je jezelf én je werknemer een plezier wilt doen, kies dan voor een Powerbank naar eigen ontwerp.

Waar vind ik een Powerbank naar eigen ontwerp

Je vindt uiteraard nergens een Powerbank naar eigen ontwerp. Maar je vindt wel een website waar je de Powerbank naar eigen ontwerp, inclusief bedrukking, kunt laten maken. Een dergelijke Powerbank naar eigen ontwerp realiseer je dan ook eenvoudig en voordelig via powerbankwereld.nl. Hier kun je voor alle bovengenoemde voorbeelden terecht en verder vind je hier nog vele ander soorten van Powerbanks. Kijk dan ook snel op de site voor meer informatie

Ontdek de vele mogelijkheden van powerbankwereld.nl

Op de site kun je gelijk meer informatie vinden over alle opties en de werkwijze van powerbankwereld.nl. Het is ook handig dat je meteen een offerte kunt opvragen voor een bepaalde Powerbank. Je kunt dan aangeven hoeveel je nodig hebt of hoeveel je wilt bestellen en op basis van die informatie krijg jij dan vervolgens zo spoedig mogelijk een offerte toegestuurd.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn


Comments are closed.