Dieren en Toebehoren

Gun uw huisdier het beste, koop bij onze dierenzaak in Ridderkerk!

maandag, 3-9-2018  

Heeft u een hond of een kat en wilt u deze trouwe viervoeter het beste geven wat er maar te vinden is? Kom dan een keer naar onze dierenzaak in Ridderkerk. Wij hebben namelijk alles wat nodig is om uw dier in goede gezondheid te houden. Zo verkopen wij bijvoorbeeld allerlei soorten brokken. Wij hebben een breed assortiment omdat wij bij ‘Ons Schuurtje’ het belangrijk vinden dat dieren krijgen waar ze behoefte aan hebben. Zo kunt u bijvoorbeeld in onze dierenzaak in Ridderkerk speciaal voer kopen voor jonge pups. Deze hebben namelijk heel ander voedsel nodig dan een hond die al op leeftijd is. Voor jonge honden is het namelijk heel belangrijk dat zij voldoende stoffen krijgen die nodig zijn om hun groei te bevorderen. Ook hebben wij in onze dierenzaak in Ridderkerk voer voor dieren met allergieën. Het kan namelijk gebeuren dat uw hond bijvoorbeeld heel erge diarree krijgt van bepaalde voedingsstoffen en dan is het belangrijk om naar een ander soort voedsel over te stappen. Zo kunt u uw hond geven waar hij behoefte aan heeft. Hetzelfde geldt ook voor katten. Katten staan erom bekend dat zij heel kritisch kunnen zijn. Mocht u ook met een dergelijke criticus te maken hebben bij u thuis, dan bent u van harte welkom om een keer naar onze dierenzaak in Ridderkerk te komen. Hier kunnen wij u namelijk laten zien welke soorten voer wij uw dier zouden kunnen leveren. Mocht u niet helemaal weten of hetgeen wij u in onze dierenzaak in Ridderkerk aanbieden, lekker gevonden zal worden door uw kat, dan kunt u altijd even een proefverpakking meekrijgen. Zo hoeft u niet meteen een hele zak te kopen. Mocht het voer in de smaak vallen, dan kunt u later alsnog een grote verpakking kopen.

In onze dierenzaak in Ridderkerk hebben wij alles voor uw dieren

Als dierenzaak in Ridderkerk kunnen wij u aan alles helpen wat u maar nodig kunt hebben om uw dier goed te verzorgen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan goed voer voor alle soorten dieren, maar ook wanneer het over verzorgingsproducten gaat, bent u in onze dierenzaak in Ridderkerk aan het juiste adres. Wij vinden het belangrijk dat wij u bieden wat u nodig heeft om bijvoorbeeld te zorgen dat uw hond of kat vrij van vlooien en luizen is. Vandaar dat wij in onze dierenzaak in Ridderkerk ook allerlei middelen tegen dit vervelende kwaaltje verkopen. U kunt altijd even om advies vragen wanneer u niet precies wat u het beste in onze dierenzaak in Ridderkerk kunt kopen. Een van onze mensen legt u graag uit wat u zou willen weten. Wij weten namelijk van de hoed en de rand wanneer het gaat over onze producten en het is aan u om hiervan te profiteren. Mocht u niet helemaal weten waar uw dier last van heeft, dan kunnen wij u misschien ook van goede adviezen voorzien. Wij hebben namelijk al heel wat kwaaltjes voorbij zien komen. Als u het echt niet vertrouwd, dan willen wij u uiteraard aanraden om een keer naar een dierenarts te gaan aangezien wij de eenvoudigere middeltjes verkopen.

Ook vogelliefhebbers zijn bij ons van harte welkom

Als u thuis vogels houdt, zult u herkennen dat u hier veel attributen voor nodig heeft. In onze dierenzaak in Ridderkerk kunnen wij u deze verkopen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan:

  • schelpenzand
  • nestkastjes
  • hoogwaardig vogelvoer
  • de vogels zelf

Wilt u meer over ons weten? Kom dan even naar onze site om te kijken hoe wij u van dienst kunnen zijn. Ons adres is Dierenwinkel-Krimpen.nl. Wij helpen u graag.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn


Comments are closed.