Ondernemers en Particulieren

Heeft u al gehoord van valet parking op Schiphol?

donderdag, 29-8-2019  

Wij moesten laatst met het hele gezin op reis naar Canada en wij vonden dit een hele reis. Wij zijn namelijk nog nooit eerder met zijn allen op reis geweest en wij hebben daarom besloten dat wij het onszelf zo gemakkelijk mogelijk wilden maken. Dat betekende dat wij graag met onze eigen auto naar Schiphol wilden rijden omdat wij het vervelend vonden om lang in de trein te moeten zitten. Bovendien moesten wij midden in de nacht vliegen, waardoor het ook maar zeer de vraag was of er überhaupt wel treinen reden. Ik ben daarom gaan kijken naar de mogelijkheden om met de auto naar Schiphol te gaan en toen heb ik iets gelezen over valet parking op Schiphol. Dit klonk mij meteen heel interessant in de oren omdat valet parking op Schiphol heel handig kan zijn voor mensen die meteen naar de incheckbalie willen gaan. Ik ben daarom meer gaan lezen over valet parking op Schiphol en hoe meer ik over dit ondewerp las, hoe duidelijker het mij werd dat ik hier graag zaken wilde gaan doen. Valet parking op Schiphol kan je namelijk heel veel gemak opleveren en vandaar dat ik ben gaan kijken of valet parking op Schiphol betaalbaar was. Dat bleek het geval te zijn. Je kunt namelijk al aan valet parking op Schiphol doen als je mee dan drie dagen op vakantie bent. Wij gingen drie weken dus wij voldeden ruim aan deze eis. Wij hebben daarom gekeken hoe wij de valet parking op Schiphol konden realiseren en wij hebben toen gezien dat je dit alles heel goed via het internet kon regelen. Dat hebben wij daarom ook meteen gedaan zodat wij er zeker van konden zijn dat wij zorgeloos naar het vliegveld konden rijden omdat wij zouden weten dat wij een plekje op de parkeerplaats hadden gereserveerd. Ik moet u zeggen dat dit onze reis al heel veel aangenamer maakte omdat wij nu niet bang hoefden te zijn dat wij geen plekje voor onze auto konden vinden en ook wisten wij hoeveel wij moesten betalen waardoor wij daar ook niet meer over in de stress hoefden te zitten. 

Valet parking op Schiphol is echt ideaal

Wij hebben onze vakantie inmiddels achter de rug en ik kan u zeggen dat wij heel blij zijn dat wij aan valet parking op Schiphol hebben gedaan. Wij zijn namelijk naar het vliegveld gereden, wij kwamen aan bij de valet parking op Schiphol en wij hoefden enkel onze sleutels te overhandigen. Vervolgens konden wij meteen doorgaan naar de incheckbalie terwijl onze auto werd geparkeerd. Toen wij weer van vakantie kwamen, stond onze auto weer voor ons klaar. Dat was een luxe die ons heel goed is bevallen. 

Wij gaan dit vaker doen 

Wij zijn heel tevreden over de uitmuntende service die wij ontvangen hebben. Wilt u deze vorm van parkeren ook proberen? Ga dan:

  • Even naar de site van schipholparkeren.nl
  • Even kijken wat u hier over dit onderwerp kunt lezen 
  • Via deze site een reservering maken voor uw wagen 

Ik kan u deze vorm van parkeren sterk aanbevelen. 

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn


Comments are closed.