Mens en gezondheid

Heeft u pijn in uw onderrug?

dinsdag, 3-3-2020  

Ik werk al mijn hele leven op kantoor en dat begint mij de laatste tijd parten te spelen. Ik merk namelijk dat altijd achter een bureau zitten, mij niet altijd goed doet. Vandaar dat ik ben gaan kijken of het mogelijk was om iets aan mijn houding te doen. Ik heb namelijk heel vaak last van pijn in mijn onderrug en daar had ik op een gegeven moment meer dan genoeg van. Ik ben daarom gaan kijken waar ik moest zijn om iets aan de pijn in mijn onderrug te laten doen. Ik heb toen een afspraak gemaakt met de huisarts en deze vertelde mij dat het waarschijnlijk een gevolg was van mijn leeftijd en hij vreesde dat hij weinig kon doen aan de pijn in mijn onderrug. U moet weten dat ik deze huisarts nooit hoog heb gehad en ook nu vond ik zijn oordeel weer veel te eenvoudig. Ik ben daarom zelf verder gaan zoeken om te zien of ik iets aan de pijn in mijn onderrug zou kunnen doen. Ik heb toen gekeken of ik zelf een specialist zou kunnen vinden en ik heb toen uiteindelijk de site van robinbhaggan.nl gevonden. Ik kwam op deze site nadat ik op een forum het een en ander had gelezen van mensen die ook pijn in hun onderrug hadden en die zich door deze specialist hadden laten behandelen. Zij waren allemaal zeer enthousiast over deze behandelaar omdat hij hen heel goed had kunnen helpen om de pijn in hun onderrug weg te nemen. Omdat ik onder de indruk was van de ervaringen van deze mensen en van de informatie die ik op de site van deze praktijk vond, leek het mij een goed idee om even contact met deze mensen op te nemen. Ik wilde graag weten of zij mij ook konden helpen met de pijn in mijn onderrug. Er is namelijk niets vervelender dan je werk niet kunnen doen omdat je gekrenkt wordt door pijn in je rug. Ik ben daarom blij dat ik deze praktijk gevonden heb want hier kon ik snel een afspraak maken. Ik kreeg te horen dat zij goed kunnen werken aan pijn in de onderrug en dat zij goede behandelingen bieden op dit terrein. 

Ik word nu behandeld voor pijn in mijn onderrug

Wat ik meteen heel prettig vond aan deze praktijk is dat ik heel goed aangehoord werd. Men is hier van mening dat je bij pijn in je onderrug niet alleen moet kijken naar de klachten, maar ook naar de oorzaken ervan. Dat is iets waar ik veel vertrouwen in heb en ik krijg daarom ook heel goede oefeningen mee om de pijn in mijn onderrug weg te nemen. Ik merk dat dit werkt want ik heb nu heel veel minder pijn in mijn onderrug. 

Wilt u ook onder behandeling? 

Mocht u ook graag onder behandeling willen, dan raad ik u aan om een keer naar de site van robinbhaggan.nl te surfen omdat:

  • U hier meer over zijn werkwijze kunt lezen 
  • U kunt zien hoe u hem kunt bereiken 
  • U dan vandaag nog een afspraak kunt maken 

Ik hoop dat u ook een goede behandeling zult krijgen. 

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn


Comments are closed.