Vrije tijd en Hobby

Heerlijk dineren in hét restaurant in Drenthe

dinsdag, 31-7-2018  

Brasserie Zuiddrenthe

“Als je uit eten gaat, dan wil je uiteraard echt in de watten worden gelegd. Het is dan ook een hele ervaring waarbij niet alleen de kwaliteit van het eten van belang is. Juist ook de hele ambiance, het personeel, de service en de hele ervaring van begin tot eind zijn van groot belang. Je wilt jezelf even verwennen en daarom ga je in de regel ook niet elke dag uit eten. Het is dan ook een momentje dat de sleur doorbreekt. Men zegt wel dat ze niet willen koken en geen zin hebben in de afwas en dus gaan ze even uit eten. Dat speelt natuurlijk ook allemaal een rol, maar zodra je dan ook echt uit eten gaat, dan verwacht je ook een ervaring. Het is om die reden dan ook goed om vaak naar hetzelfde restaurant te gaan waar je weet dat alles tot in de puntjes is verzorgd. Je kunt je dan overgeven aan het comfort en zit niet in spanning af te wachten of het allemaal wel goed komt. Maar aan de andere kant is het hele proces van uit eten gaan juist ook een manier om de spanning op te wekken. Je voelt weer een fijne anticipatie terwijl de verwachtingen hooggespannen zijn. Juist het feit dat het tegen zou kunnen vallen, zorgt ervoor dat je extra alert bent. Als het dan uiteindelijk zo is dat verwachtingen worden waar gemaakt of zelfs worden overtroffen, dan heb je een ervaring die je aan het lijstje met herdenkbare herinneringen kunt toevoegen. Als je dus op zoek bent naar een nieuwe ervaring in een restaurant in Drenthe, dan kun je terecht bij Restaurant Brasserie Zuiddrenthe. Mocht je al vaker hebben gegeten in dit restaurant in Drenthe, dan hoeven we jou natuurlijk niet meer te overtuigen. Voor jou is het precies een restaurant in Drenthe waar je graag weer terugkeert, juist omdat de kwaliteit en de service altijd stabiel is. Maar als je nog nooit in een restaurant in Drenthe hebt gedineerd of in ieder geval niet in dit restaurant in Drenthe, dan wil je natuurlijk wel weten wat dit restaurant in Drenthe nu zo bijzonder maakt. Daarom kun je hieronder verder lezen, zodat je voor jezelf ontdekt waarom je jezelf een plezier doet als je kiest voor Restaurant Brasserie Zuiddrenthe.

Laat je heerlijk verwennen in dit restaurant in Drenthe

Het idee van verwennerij en je in de watten laten leggen is heel belangrijk en dat is dan ook een hele belangrijke reden waarom dit restaurant in Drenthe bij zoveel mensen in de smaak valt. Men besteedt hier namelijk ontzettend veel aandacht aan de details. Van het aannemen van je jas tot en met het bijvullen van de wijn-, en waterglazen, overal wordt aan gedacht. Een ober is aanwezig wanneer je deze nodig hebt en onzichtbaar wanneer je wilt genieten van een stukje privacy. Dus zonder dat je ook nog maar een hap hebt genomen, voel je je al helemaal ontspannen en op je gemak. Maar ook het eten is subliem. Je geniet van heerlijke streekgerechten met verse ingrediënten zoals:

  • Fruit van de kwekerij om de hoek
  • Groente van de boer een paar kilometer verderop
  • Kruiden uit de eigen kruidentuin

Zeker geen massaproductie, maar eten dat met zorg en aandacht is bereid is; dat is wat je krijgt als je kiest voor dit restaurant in Drenthe

Reserveer snel een tafel!

Mocht je eens een poging willen wagen, dan kun je altijd een tafeltje reserveren. Op de site van zuiddrenthe.nl vind je zowel een telefoonnummer als een e-mailadres voor reserveringen.”

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn


Comments are closed.