Mode en Kleding

Heerlijke schapenvacht pantoffels gekocht

dinsdag, 9-7-2019  

Ik ben iemand die het niet hygiënisch vind om in huis te lopen met schoenen. Wij hebben thuis veel tapijt en een vloerkleed liggen en dit wordt snel vies als je er met schoenen overheen loopt. Ik heb een lange tijd op blote voeten, of sokken door het huis gelopen, maar had vaak last van koude voeten en merkte dat ik eelt op mijn voeten kreeg. Het leek mij een goed idee om pantoffels te kopen, maar ik niet een goedkoop paar kopen. Ik wilde mooie en warme pantoffels en besloot om schapenvacht pantoffels te kopen. Op de website van Shepherd vond ik een mooi paar en ik ben erg blij met mijn aankoop. 

Schapenvacht pantoffels van Shepherd

Wij hebben in ons huis veel tapijt liggen en ik vind het altijd erg vies wanneer mensen met schoenen hier overheen lopen. Er blijven veel vieze dingen onder schoenen plakken en je neemt het vuil van buiten mee naar binnen. Ik was daar vroeger niet zo streng in, maar ik heb verschillende keren vieze vlekken moeten verwijderen uit het tapijt, of kleed en wilde dat niet meer hebben. Deze regel geldt ook voor mij en daarom liep ik vaak op blote voeten, of op mij sokken door het huis. Ik had met blote voeten en sokken vaak last van koude voeten en dat vond ik niet fijn. Bovendien kreeg ik last van eelt op mijn voeten en moest ik dit regelmatig verwijderen. Ik wilde daarom graag pantoffels kopen en besloot om schapenvacht pantoffels aan te schaffen. Deze pantoffels zijn duurder dan pantoffels die je in veel winkels kan kopen, maar de kwaliteit is veel beter. Normale pantoffels zitten vaak niet zo lekker en zijn niet zo warm. Ik wilde liever kwaliteit kopen en schapenvacht pantoffels leek mij de beste keuze. Online zocht ik naar webshops waar ik de pantoffels kon kopen en kwam al snel uit bij de website van Shepherd. Ik las online veel goede beoordelingen over dit merk en vond de pantoffels erg mooi. Er zijn verschillende uitvoeringen pantoffels en schoenen van dit merk te koop en ik vond een paar dat ik erg mooi vond. Ik besloot om deze schapenvacht pantoffels meteen te bestellen. 

Erg blij met mijn aankoop

Vorige week kwamen mijn schapenvacht pantoffels binnen en ik kon niet wachten om de pantoffels uit te proberen. De pantoffels zijn erg zacht en zitten erg comfortabel. Ondanks dat de pantoffels niet veel wegen, zijn de schapenvacht pantoffels erg sterk en stevig. Ik vind het erg fijn om door huis te lopen met de pantoffels en ik heb geen last meer van koude voeten. Ik merk een groot verschil met goedkope pantoffels en ik ben erg blij met mijn aankoop, ik verwacht dat ik deze pantoffels lang kan dragen. Voor het kopen van schapenvacht pantoffels raad ik het merk Shepherd aan.

  • Ik las veel goede beoordelingen over dit merk
  • De pantoffels zijn erg zacht en zitten comfortabel
  • Ik heb geen last meer van koude voeten
  • De pantoffels zijn sterk en gaan waarschijnlijk lang mee
  • Ik vind deze pantoffels erg mooi en ben blij met mijn aankoop
Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn


Comments are closed.