Cadeau en Relatiegeschenken

Het is bijna Halloween, tijd om de oranje pruiken weer uit de kast te halen!

woensdag, 19-9-2018  

Gaat u naar een belangrijke wedstrijd van de Nederlandse voetbalmannen of –vrouwen? Gaat u naar de Spelen, een wereldkampioenschap van een bepaalde sport en is het daarom tijd om eens over uw uitdossing na te gaan denken? Neem dan eens een kijkje op deoranjeartikelenshop.nl. Want u vindt er naast oranje pruiken zoveel meer! Maar oranje pruiken mogen in ieder geval niet ontbreken want wij Nederlanders weten als geen ander hoe we flink los moeten gaan. En we weten hoe we moeten opvallen, ook al zijn we ons er door de groepsdrang nauwelijks van bewust. Dat komt natuurlijk voor een groot deel door de kleur: oranje valt op en dus ook de oranje pruiken: dat zijn nu eenmaal in het oog springende producten. En dat is uiteraard de bedoeling. Die prachtige zee aan oranje pruiken die u ziet tijdens bijvoorbeeld een hockey- of voetbalwedstrijd is wat ons onderscheid van andere landen. Bij de Oranjeartikelenshop zult u keer op keer slagen, daar zijn wij heilig van overtuigd. Want bij ons kunt u inslaan. Dat wil zeggen dat we tegen zeer schappelijke prijzen diverse oranje pruiken, snorren en baarden aanbieden. U wilt er allerlei artefacten bij bestellen? Sla uw slag en vergeet niet dat wij een speciale pagina met alle actuele kortingen op de website hebben staan.

 

Hebt u nog geen oranje pruiken? Dan zult u keer op keer bij ons slagen

Reken er maar op dat onze oranje pruiken goedkoop zijn. Dat komt mede omdat wij in bulk inkopen. En dan hebben we het niet over honderden oranje pruiken maar over oranje pruiken soorten, modellen en varianten. Zo is er voor hem een assorti en ook voor haar veel te vinden. Want ondanks de kleur wilt u uzelf toch een beetje onderscheiden. U denkt na over uw outfit, of het nu voor een sportevenement is of een geheel andere gelegenheid zoals een verkleedpartij, vrijgezellenfeest of een Halloweenparty. Misschien kunt u er zelfs een prijs mee winnen. Wilt u geheel in het oranje? Kijk dan ook zeker even bij deze categorieën:

 

  • Polsbandjes en hoofdbandjes,
  • Caps, petten en hoedjes,
  • Paraplu’s en regenponcho’s.

 

Ook allerlei schmink en fan artikelen mogen niet aan uw uitrusting ontbreken. Bestelling het vanaf nu op een enkele plek, onze site, en profiteer van de lage bezorgkosten. Wist u dat zowel particulieren oranje pruiken kunnen kopen, dus per stuk, maar ook bedrijven die het in hun winkel willen leggen? Bedrijven krijgen uiteraard een korting op onze verkoopsprijs en die korting loopt op naarmate u meer bestelt! Tel uit uw winst en bestel in bulk. Tijdens het sportseizoen zullen deze producten als zoete broodjes over de toonbank vliegen. Vergeet u niet om onze site, producten en natuurlijk onze service al dan niet te belonen? Geef een cijfer of schrijf zelfs en review. We genieten op dit moment een gemiddelde klantenbeoordeling van maar liefst een 9,7. U zult begrijpen dat we er zeer trots op zijn maar dat dit voor ons geen reden is om op onze lauweren te rusten.

 

Voor al uw oranje producten kunt bij ons online een bestelling plaatsen

Een bestelling plaatsen is vanzelfsprekend een koud kunstje. Kies ervoor om een profiel aan te maken als u in de toekomst nog eens een batch oranje pruiken wilt bestellen ook al hoeft dat natuurlijk niet. Betalingen kunnen direct gedaan worden via iDEAL of uw credit card. Reken er maar op dat u binnen enkele werkdagen de bestelling in huis hebt. Nog enkele vragen? Schrijf ons dan aan of bel tijdens kantooruren met de klantenservice.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn


Comments are closed.