Vrije tijd en Hobby

Hier koop je een Nederlands elftal shirt

zondag, 27-12-2020  

Zit er binnenkort weer een EK of WK aan te komen? Dan gaat iedereen weer massaal op zoek naar een tof Nederlands elftal shirt. Deze kun je onder andere bestellen in de webshop van voetbalshirtskoning.nl. Daar hebben ze een super groot assortiment voetbalshirts, waaronder natuurlijk een Nederlands elftal shirt. Deze welbekende oranje shirtjes zijn zowel in hun eentje te bestellen als in een compleet tenue, namelijk met een broekje en sokken erbij. En het leuke is dat je zo’n shirt in deze webshop kunt laten personaliseren met je eigen naam. Dit is helemaal niet duur, en daarmee maak je zo’n shirt persoonlijk. Super leuk natuurlijk als cadeautje, maar ook voor jezelf heel erg leuk om te bestellen. Zeker als je de wedstrijden in een kroeg of bij vrienden gaat kijken is het tof om een shirt te hebben met je eigen naam erop. Zo ziet iedereen ook van achter dat jij het bent. Draag je hem liever tijdens een vriendschappelijk potje voetballen? Ook helemaal prima, zo’n Nederlands elftal shirt kun je natuurlijk gebruiken hoe je maar wilt. De ademende stof van dit soort shirtjes maakt ze bovendien zeer geschikt voor luie avondjes op de bank. Ze zitten nu eenmaal heel erg lekker. Niet voor niets hebben veel mensen een hele stapel verschillende voetbalshirts inclusief een Nederlands elftal shirt in de kast liggen. Als het even kan natuurlijk met hun eigen naam erop gedrukt, wat in deze webshop mogelijk is.

Nederlands elftal shirt voor kinderen

Wil jij graag een Nederlands elftal shirt voor jezelf bestellen, maar er ook eentje voor je zoon of dochter? Dan heb je geluk, want in diezelfde webshop hebben ze natuurlijk ook voetbalshirtjes voor kinderen. Deze zijn net als de shirts voor volwassenen te personaliseren met een eigen naam. Je kunt het je kind cadeau doen met hun eigen naam, maar je kunt natuurlijk ook kiezen voor de naam van hun lievelingsspeler, als deze tenminste in het Nederlands elftal speelt. Overigens hebben ze in deze shop zowel het normale Nederlands elftal shirt als het keeperstenue, en zelfs het overbekende design van het shirt uit 1988. Dit shirt met prachtige, grafische print is jaren later nog steeds net zo populair. Het is een iconisch Nederlands elftal shirt dat nog vaak wordt besteld, zowel met als zonder custom bedrukking. Naast de normale shirts verkopen ze er ook de shirts die het Nederlands dameselftal draagt, want er zijn ook steeds meer fans van damesvoetbal!

Voetbalshirt met custom bedrukking

Naast een Nederlands elftal shirt kun je in deze webshop nog veel meer mooie voetbalshirt bestellen, bijvoorbeeld van de volgende clubs:

  • Real Madrid
  • FC barcelona
  • Ajax
  • Feyenoord
  • Manchester City
  • Bayern München

Dit is nog slechts een kleine opsomming van de clubs waarvan ze de officiële tenues verkopen. Kijk vooral even in hun webshop om het volledige aanbod te bekijken. De kans is namelijk groot dat ook jouw favoriete club er tussen zit, zeker als deze van oorsprong Nederlands is. Vrijwel alle bekende Nederlandse voetbalclubs zijn namelijk vertegenwoordigd in deze shop, naast het welbekende Nederlands elftal shirt natuurlijk, welke van alle shirts nog altijd het meest populair is. 

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn


Comments are closed.