Woning en Tuin

Hier moet u zijn voor hoogwaardige computervloeren

dinsdag, 20-2-2018  

ComputervloerSystem Floor Technics – always on top

Wist u dat in Nederland meer dan tien procent van alle aanwezige bedrijfsruimte wordt gevuld met datacenters? Dit betekent dat een enorm aantal vierkante meters in Nederland gevuld is met computers die een groot deel van het Nederlandse bedrijfsleven draaiende houden. Wij zijn een bedrijf dat zich helemaal heeft gespecialiseerd in computervloeren en wanneer u momenteel ook een datacentrum wilt aan aanleggen, dan hopen wij dat wij u van de juiste vloeren zouden mogen voorzien. Onze computervloeren lenen zich namelijk bij uitstek voor dergelijke ruimtes. Wij hebben namelijk computervloeren weten te ontwikkelen die zorgen voor veiligheid en die goede steun bieden aan de computerkasten die u op deze vloeren wilt installeren. Wij leveren u uiteraard altijd de benodigde vloervijzels mee zodat de computerkasten niet direct in contact komen met de computervloeren. Wij hopen dat u een keer naar onze site wilt komen kijken om te zien wat u allemaal bij ons kunt bestellen. Wij willen u namelijk graag meer laten zien. Wij kunnen u namelijk veel meer leveren dan enkel computervloeren. Wij zijn namelijk ook het adres voor alle bijkomende producten zoals de veegranden, de kabelgoten en de sluitingsstukken. Wij nodigen u daarom van harte uit om een keer naar onze site te komen kijken om te zien wat wij allemaal voor u kunnen betekenen. Ook wanneer u nog niet zeker weet of u bij ons vloeren wilt komen bestellen, kunnen wij u van dienst zijn. Wij kunnen u namelijk uitgebreid adviseren over wat wij allemaal voor u zouden kunnen realiseren. Wij snappen namelijk heel goed dat u misschien niet helemaal door alle bomen het bos nog kunt zien. Wij hopen daarom ook dat u snel een keer contact wilt opnemen met een van onze medewerkers. Hij of zij legt u graag uit wat u allemaal moet weten.

Onze computervloeren hebben maar twee aardingspunten per 50m2 nodig!

Wanneer u kiest voor onze computervloeren, kunt u zichzelf een hoop werk besparen. Waar de meeste computervloeren namelijk op iedere 10m2 een aardingspunt vragen, hebben wij onze computervloeren zo weten te ontwikkelen dat zij slechts twee aardingspunten op iedere 50m2 nodig hebben. Dat kan u een hoop werk schelen en vandaar dat wij ook merken dat steeds meer bedrijven kiezen voor onze producten. Wij kunnen u uiteraard helpen met de aanleg van onze computervloeren en wij zullen ervoor zorgen dat wij de rest van het gebouw waar u onze vloeren wilt aanleggen, stofvrij houden. Kom daarom snel een keer naar onze site kijken om te zien wat wij u allemaal kunnen bieden. Wij kunnen u hier meer vertellen over de vele mogelijkheden die wij u te bieden hebben. Ook kunt u hier foto’s bekijken van ons SFT System BW792. Dit systeem is heel erg geliefd onder ondernemers die graag efficiënt doch betaalbare computervloeren willen bemachtigen. Op onze site hebben wij een uitgebreide beschrijving van dit systeem weten te plaatsen en wij nodigen u van harte uit om deze snel een keer te komen bekijken. U zult merken dat u hier heel veel voordeel van kunt hebben.

Onze vloeren kunt u gerust zeer zwaar belasten

Onze vloeren zijn zo ontwikkeld dat zij heel veel last op een kleine oppervlakte kunnen dragen. Dat maakt ze dus uitermate geschikt voor intensief gebruik. Kortom:

  • Onze vloeren zijn uitermate geschikt voor intensief gebruik
  • Onze vloeren worden geleverd inclusief vloervijzels
  • Wij kunnen u ook de veegranden meeleveren

Wij hopen u snel een keer te mogen ontvangen op onze site Systemfloortechnics.nl. Wij leggen u hier namelijk graag uit wat wij allemaal voor u kunnen doen.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn


Comments are closed.