Vrije tijd en Hobby

High Tea Charlois

dinsdag, 6-3-2018  

Ervaar een unieke beleving met High Tea Charlois bij Lunchroom Plein 1953 in Rotterdam-Zuid. De laatste jaren wordt high tea steeds vaker gedaan door mensen die eens iets anders willen dan een standaard lunch. Het is een gezellige stijlvolle ervaring die vaak gedeeld wordt met een groep dames. Een van de redenen is uiteraard het theedrinken. Hoe vaak de vrouwen wel niet geassocieerd worden met theedrinken en gezellig bijkletsen. Als hier nog heerlijke hapjes bij geserveerd worden, dan heeft iedereen het zeker naar zijn zin bij Lunchroom Plein 1953. De hapjes bij de High Tea Charlois zijn namelijk een grote verrassing. De gasten aan tafel worden direct blij als deze op tafel gezet worden. Niet alleen wordt het zo een prettige manier om te eten, maar ook om gemoedelijk samen te zijn met dierbaren. Zoekt u een nieuwe locatie om een middag door te brengen met uw moeder, tante of goede vriendin? Stap dan binnen bij Lunchroom Plein 1953 voor de High Tea Charlois. De website lunchroomplein1953.nl geeft al een duidelijke impressie van de high tea en de sfeer die u daar gaat beleven. Duidelijk wordt ook meteen dat zij hun best doen om u een heerlijke middag te bezorgen. De foto’s van de heerlijke hapjes maken dit al behoorlijk duidelijk.

Twee uur lang genieten van High Tea Charlois

Voor de prijs van € 19,99 kunt u maar liefst twee uur genieten van de heerlijke thee en de hapjes bij de High Tea Charlois. Zodra Lunchroom Plein 1953 alles op uw tafel heeft uitgestald, dan komt u ogen tekort. Het liefst wilt u alles tegelijk proberen, maar u kunt hier gelukkig alle tijd voor nemen. Niet alleen voor het opeten van het eten. Onder het genot van deze lekkernijen beleeft u ook weer een heerlijke tijd met uw gezelschap. Samen gaat u genieten van het indrukwekkende assortiment van de High Tea Charlois:

  • Koffie- en chocoladebroodjes
  • Amandelbroodjes
  • Mini-croissantjes
  • Tosti’s
  • Kwarkbolletjes
  • Saucijzenbroodjes

Het is een bijzondere samenstelling van zoete en hartige hapjes die kenmerkend zijn voor de High Tea Charlois. Belangrijk is dat u ieder gerechtje laat smaken. Eet niet te snel, maar beleef de smaken die gecombineerd zijn bij deze high tea. De combinatie is zeker de moeite waard om die te beleven. Ze voegen nog iets extra’s toe aan uw samenzijn met uw gezelschap. De High Tea Charlois van Lunchroom Plein 1953 is om veel redenen de ideale gelegenheid om met een groep vrouwen door te brengen.

Ongedwongen sfeer voor iedereen aan tafel

Reken maar dat ze allemaal gaan genieten van de High Tea Charlois. Naast het culinaire assortiment beschikt de Lunchroom Plein 1953 ook nog een ongedwongen en stijlvolle sfeer. Het is de perfecte omgeving om te ontsnappen aan de dagelijkse beslommeringen. Dit is de plek waar u samen met vriendinnen of familieleden weer een heerlijke tijd gaat doorbrengen. Het is duidelijk dat deze lunchroom het graag zoveel mogelijk gasten naar hun zin wilt maken. Het is ruim ingericht met voldoende ruimte, zodat ook mensen met rolstoelen en kinderwagens hier makkelijk binnen kunnen komen. Zij denken op allerlei manieren aan de gasten en zorgen voor comfort op allerlei manieren. Naast de High Tea Charlois kunt u bij hen terecht voor een heerlijke lunch of een lekkere warme koffie met gebak of broodje. Wat u voor u krijgt wordt vers aan u geserveerd. Alles maken zij in kleine hoeveelheden, zodat de verse smaak zo goed mogelijk te proeven is. Mocht u nog twijfelen, dan kunt u de foto’s bekijken op lunchroomplein1953.nl. Meteen is te zien hoeveel groepen met plezier daar hun tijd doorbrengen. Voor een verzorgde high tea of gewoon een lekkere warme drank met lekkernij.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn


Comments are closed.