Coaching en Workshops

Hoe krijgt u uw time management echt optimaal?

zondag, 9-2-2020  

Als zelfstandig ondernemer moet ik altijd zorgen dat ik met strakke planningen werk. Ik heb namelijk veel opdrachtgevers, maar maar weinig tijd. Ik moet daarom goed met de tijd omgaan die ik heb en ik merk dat dit niet altijd even goed gaat. Het is namelijk zo dat wanneer ik bepaalde dingen moet doen, ik daar langer over doe dan nodig is en dat kost mij weer tijd en soms komt het daarom voor dat ik uitloop moet aanvragen bij een klant. Dat is nooit goede reclame en daarom heb ik gekeken hoe ik aan mijn time management kon gaan werken. Ik had namelijk gemerkt dat veel mensen die ook zelfstandig ondernemer zijn, heel veel tijd besteed hebben aan hun time management en daarom ben ik gaan kijken of ik ook iets kon doen op het gebied van time management. Ik heb toen gekeken of ik ergens een handleiding kon vinden over hoe ik beter met mijn tijd zou kunnen omgaan. Ik heb toen meerdere sites op het internet weten te vinden, maar ik moet u zeggen dat ik niet echt onder de indruk was van alles wat ik hier aangeboden kreeg. Het was namelijk zo dat wanneer je gaat kijken naar de opties die je hier te lezen krijgt, je dit vaak zelf ook wel had kunnen bedenken. Ik snap ook wel dat wanneer je veel werk moet doen, je het beste een planning kan maken. Dat is niet het niveau van time management waar ik naar op zoek was. Ik ben daarom lang en grondig gaan zoeken naar goedei informatie en zo kwam ik uiteindelijk terecht op de site van timemanagement.net. Deze site vond ik meteen heel interessant omdat je kunt zien dat hier mensen over time management geschreven hebben die er ook echt verstand van hebben. Ik wilde daarom graag weten wat deze mensen mij allemaal konden leren en ik heb toen een hele lange lijst met tips op het gebied van time management gevonden. Dat was heel prettig om te zien en ik was ook onder de indruk van deze tips op het gebied van time management. Ik heb namelijk gezien dat deze tips heel goed zijn en juist in hun eenvoudig heel krachtig zijn. Ik heb deze tips daarom ook goed doorgenomen. 

Ik volgde hier een training time management

Ik heb gezien dat ze op deze site niet alleen goede tips gaven op het gebied van time management, maar dat ze er ook alles aan doen om je goede trainingen te geven. Daar had ik ook wel oren naar en ik heb mij daarom al heel snel opgegeven voor een training time management. Ik kan u zeggen dat ik hier heel veel van geleerd heb en dat ik nu heel goed mijn tijd kan indelen. 

Wilt u meer weten? 

Mocht u meer willen weten over hoe je je tijd beter kunt indelen, dan raad ik u aan om:

  • Even naar timemanagement.net te surfen 
  • De tips op deze site goed door te nemen 
  • Een training te volgen voor optimaal effect 

Ik kan nu veel meer werk in minder tijd doen.              

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn


Comments are closed.